Selamlar, daha önceden ininal Kart ile oyuna para yatırırken hiçbir sorun olmamasına rağmen bir anda böyle bir hatayla karşılaştım. İnternette biraz araştırdım onay almadan hiçbir şekilde bir işlem yapamıyormuşuz ama içine de 300 TL yüklemiştim. Ne yapmam lazım? Onay alma diye bir şey göremedim ininalın uygulamasında.
Hesabınızı doğrulamanız gerekiyor artık çoğu kartta bu şekilde oluyor. Doğrulamazsanız sadece güven damgası olan sitelerde ve fiziki yani market harcamalarında harcama yapılıyor.
Yeni kurallar getirildi. Artık İninal hesaplarına bile transfer yapamazsınız. Bu kuralları İninal tek başına değiştirmez.
Bunlar BDDK tarafından yapılan düzenlemelerdir.
Önceden yoktu böyle bir sorun. Normal bir şekilde yükleyebiliyordum. Bilseydim para yüklemezdim içine. Peki uygulamanın içindeki kodlardan alabiliyor muyum?
Önceden yoktu böyle bir sorun. Normal bir şekilde yükleyebiliyordum. Bilseydim para yüklemezdim içine. Peki uygulamanın içindeki kodlardan alabiliyor muyum?
Hesabınızı doğrulamanız gerekiyor artık çoğu kartta bu şekilde oluyor. Doğrulamazsanız sadece güven damgası olan sitelerde ve fiziki yani market harcamalarında harcama yapılıyor.