wozgur Femtopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2022 #1 Bu hatayı alıyorum. Dün sabah ininal Kart aldım sorunsuz bir şekilde kayıt oldum neden bu hatayı veriyor?
Bu hatayı alıyorum. Dün sabah ininal Kart aldım sorunsuz bir şekilde kayıt oldum neden bu hatayı veriyor?
enesaak Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 1.249 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Haziran 2022 #2 Kart üzerindeki isim kısmına ne yazdınız? Eğer kendi isminizi yazdıysanız bir de "ininal" yazarak deneyiniz.
Kart üzerindeki isim kısmına ne yazdınız? Eğer kendi isminizi yazdıysanız bir de "ininal" yazarak deneyiniz.
wozgur Femtopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2022 #3 enesaak dedi: Kart üzerindeki isim kısmına ne yazdınız? Eğer kendi isminizi yazdıysanız bir de "ininal" yazarak deneyiniz. Genişletmek için tıkla... Malesef gene aynı enesaak dedi: Kart üzerindeki isim kısmına ne yazdınız? Eğer kendi isminizi yazdıysanız bir de "ininal" yazarak deneyiniz. Genişletmek için tıkla... Bir de Steam'den bir oyun alişrevişi yapmayı deneyeceğim onda olursa sorun discorddadır. enesaak dedi: Kart üzerindeki isim kısmına ne yazdınız? Eğer kendi isminizi yazdıysanız bir de "ininal" yazarak deneyiniz. Genişletmek için tıkla... steamden left 4 dead 1 aldım sorunsuz bir şekilde kartı reddetmeden aldım discorddamı sorun var acaba Son düzenleme: 10 Haziran 2022
enesaak dedi: Kart üzerindeki isim kısmına ne yazdınız? Eğer kendi isminizi yazdıysanız bir de "ininal" yazarak deneyiniz. Genişletmek için tıkla... Malesef gene aynı enesaak dedi: Kart üzerindeki isim kısmına ne yazdınız? Eğer kendi isminizi yazdıysanız bir de "ininal" yazarak deneyiniz. Genişletmek için tıkla... Bir de Steam'den bir oyun alişrevişi yapmayı deneyeceğim onda olursa sorun discorddadır. enesaak dedi: Kart üzerindeki isim kısmına ne yazdınız? Eğer kendi isminizi yazdıysanız bir de "ininal" yazarak deneyiniz. Genişletmek için tıkla... steamden left 4 dead 1 aldım sorunsuz bir şekilde kartı reddetmeden aldım discorddamı sorun var acaba
Nuteramiruku Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 199 Çözümler 1 Yer Antalya, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2023 #4 wozgur dedi: Malesef gene aynı Bir de Steam'den bir oyun alişrevişi yapmayı deneyeceğim onda olursa sorun discorddadır. steamden left 4 dead 1 aldım sorunsuz bir şekilde kartı reddetmeden aldım discorddamı sorun var acaba Genişletmek için tıkla... harbi ya discord çoğu kartta hata veriyor çözümünü bulamadım Kart bilgilerini doğru yazdığına emin misin?
wozgur dedi: Malesef gene aynı Bir de Steam'den bir oyun alişrevişi yapmayı deneyeceğim onda olursa sorun discorddadır. steamden left 4 dead 1 aldım sorunsuz bir şekilde kartı reddetmeden aldım discorddamı sorun var acaba Genişletmek için tıkla... harbi ya discord çoğu kartta hata veriyor çözümünü bulamadım Kart bilgilerini doğru yazdığına emin misin?
123babawia Centipat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2023 #5 Telefondan almayı deneyin hocam