Ininal Kart E-Posta Doğrulama Sorunu

Makaleler
23
Bugün yeni bir ininal aldım ve hemen kişiselleştirdim. Fakat bir türü epostamı doğrulayamadım. İlk doğruamaya çalıştığımda başarıyla doğrulandı dedi ama sitede doğrulandığı gözükmüyor. İkinci deneyişimde de eposta doğrulanamadı daha sonra tekrar deneyin dedi. Bir türlü doğrulayamadım ne yapmam gerek? Bir de epostamı doğrulayamazsam alışveriş yapamaz mıyım?
Bilen yok mudur?

Son düzenleme:
e-posta doğrulamak önemli değildir. benim de e-posta doğrulanmadı diyordu, her işlemi yapabiliyorum. alışverişlerine falan bir etkisi olmuyor kullanabilirsin. zamanla kendi kendine doğrulanıyor zaten.

Bugün yeni bir ininal aldım ve hemen kişiselleştirdim. Fakat bir türü epostamı doğrulayamadım. İlk doğruamaya çalıştığımda başarıyla doğrulandı dedi ama sitede doğrulandığı gözükmüyor. İkinci deneyişimde de eposta doğrulanamadı daha sonra tekrar deneyin dedi. Bir türlü doğrulayamadım ne yapmam gerek? Bir de epostamı doğrulayamazsam alışveriş yapamaz mıyım?
Bilen yok mudur?
Knk ininal değil onun adı BUGNAL!

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı