swz Picopat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 186 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2023 #1 Arkadaşlar bildiğiniz gibi ininalde kartı iptal edip tekrar ekleyince bir limit veriyor 10 tane kart eklemeniz kaldı gibi bir şey diyor. Şimdi benim bu hakkım biterse ben ininale nasıl kart eklerim?
Arkadaşlar bildiğiniz gibi ininalde kartı iptal edip tekrar ekleyince bir limit veriyor 10 tane kart eklemeniz kaldı gibi bir şey diyor. Şimdi benim bu hakkım biterse ben ininale nasıl kart eklerim?
Klaizee Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 1.512 Makaleler 1 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2023 #2 Ekleyemezsin. Yılbaşında yenileniyor.
swz Picopat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 186 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2023 #3 Klaizee dedi: Ekleyemezsin. Yılbaşında yenileniyor. Genişletmek için tıkla... Bunu müşteri hizmetleri yapabilir mi peki?
Klaizee dedi: Ekleyemezsin. Yılbaşında yenileniyor. Genişletmek için tıkla... Bunu müşteri hizmetleri yapabilir mi peki?
Maddoxkkm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 1.484 Çözümler 5 Yer Toronto 3 Mart 2023 #4 Eğer bir süre sonra tekrar eklemenize izin vermez ise desteğe ulaşın.
Klaizee Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 1.512 Makaleler 1 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2023 #5 swz dedi: Bunu müşteri hizmetleri yapabilir mi peki? Genişletmek için tıkla... Kart bilgilerine erişimleri yasak olduğu için tahminimce yapamazlar.
swz dedi: Bunu müşteri hizmetleri yapabilir mi peki? Genişletmek için tıkla... Kart bilgilerine erişimleri yasak olduğu için tahminimce yapamazlar.