L Luineda Hectopat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 41 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2022 #1 Merhaba. ininal Kart'ım ile Minecraft almak istiyorum ancak euro ile satılıyor. Ben şimdi fiyatın TL olarak karşılığını kartıma yüklersem sonra satın ala basarsam bir sorun çıkar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mayıs 2022
Merhaba. ininal Kart'ım ile Minecraft almak istiyorum ancak euro ile satılıyor. Ben şimdi fiyatın TL olarak karşılığını kartıma yüklersem sonra satın ala basarsam bir sorun çıkar mı?
alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.846 Makaleler 1 Çözümler 44 2 Mayıs 2022 #2 Sorun çıkmazda almayın. Microsoft mağazasından 80TL civarına satılan bedrock sürümünü alın. Yaz tatilinde Java versiyonunu hediye edecekler.
Sorun çıkmazda almayın. Microsoft mağazasından 80TL civarına satılan bedrock sürümünü alın. Yaz tatilinde Java versiyonunu hediye edecekler.
B bolyağlıçiğköfte Centipat Katılım 13 Ekim 2021 Mesajlar 96 2 Mayıs 2022 #3 Dostum 24 euro almanın alemi yok Microsoft Store'de 80 TL oradan almanı öneririm. alp15eren dedi: Sorun çıkmazda almayın. Microsoft mağazasından 80TL civarına satılan bedrock sürümünü alın. Yaz tatilinde Java versiyonunu hediye edecekler. Genişletmek için tıkla... Cidden hediye edecekler mi?
Dostum 24 euro almanın alemi yok Microsoft Store'de 80 TL oradan almanı öneririm. alp15eren dedi: Sorun çıkmazda almayın. Microsoft mağazasından 80TL civarına satılan bedrock sürümünü alın. Yaz tatilinde Java versiyonunu hediye edecekler. Genişletmek için tıkla... Cidden hediye edecekler mi?
alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.846 Makaleler 1 Çözümler 44 2 Mayıs 2022 #4 bolyağlıçiğköfte dedi: Cidden hediye edecekler mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Bedrock alanlara Java hediye edilecek.
bolyağlıçiğköfte dedi: Cidden hediye edecekler mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Bedrock alanlara Java hediye edilecek.
L Luineda Hectopat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 41 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2022 #5 Ben Java'dan bahsediyorum ama. alp15eren dedi: Sorun çıkmazda almayın. Microsoft mağazasından 80TL civarına satılan bedrock sürümünü alın. Yaz tatilinde Java versiyonunu hediye edecekler. Genişletmek için tıkla...
Ben Java'dan bahsediyorum ama. alp15eren dedi: Sorun çıkmazda almayın. Microsoft mağazasından 80TL civarına satılan bedrock sürümünü alın. Yaz tatilinde Java versiyonunu hediye edecekler. Genişletmek için tıkla...
alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.846 Makaleler 1 Çözümler 44 2 Mayıs 2022 #6 Tamam işte 80 TL'ye Java da gelecek. Luineda dedi: Ben Java'dan bahsediyorum ama. Genişletmek için tıkla...
Tamam işte 80 TL'ye Java da gelecek. Luineda dedi: Ben Java'dan bahsediyorum ama. Genişletmek için tıkla...
L Luineda Hectopat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 41 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2022 #7 alp15eren dedi: Tamam işte 80 TL'ye Java da gelecek. Genişletmek için tıkla... Zamanım kısıtlı biraz. Yazın evde olmayacağım ve oynayamayacağım. Şimdi Java olursa daha iyi olur.
alp15eren dedi: Tamam işte 80 TL'ye Java da gelecek. Genişletmek için tıkla... Zamanım kısıtlı biraz. Yazın evde olmayacağım ve oynayamayacağım. Şimdi Java olursa daha iyi olur.
alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.846 Makaleler 1 Çözümler 44 2 Mayıs 2022 #8 Luineda dedi: Zamanım kısıtlı biraz. Yazın evde olmayacağım ve oynayamayacağım. Şimdi Java olursa daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz. Güncel kurdan alır parayı. Ne olur ne olmaz 10TL daha fazla para olsun kartta.
Luineda dedi: Zamanım kısıtlı biraz. Yazın evde olmayacağım ve oynayamayacağım. Şimdi Java olursa daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz. Güncel kurdan alır parayı. Ne olur ne olmaz 10TL daha fazla para olsun kartta.
L Luineda Hectopat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 41 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2022 #9 alp15eren dedi: Siz bilirsiniz. Güncel kurdan alır parayı. Ne olur ne olmaz 10TL daha fazla para olsun kartta. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
alp15eren dedi: Siz bilirsiniz. Güncel kurdan alır parayı. Ne olur ne olmaz 10TL daha fazla para olsun kartta. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.