5 5996 Kilopat Katılım 21 Ağustos 2013 Mesajlar 419 Makaleler 22 13 Ağustos 2014 #31 Evet. Bir de yakında PO'da satılacakmış.
Haluk Ziya Tercan Hectopat Katılım 4 Ağustos 2014 Mesajlar 214 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Ağustos 2014 #32 Aynen.
Berat Mindiloğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2014 Mesajlar 1.074 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2014 #33 Peki Paybyme daha ekonomik değil mi ? Yaş sınırı var mı ? Paybyme almayı düşünüyorum , sadece oyun alacağım steam origin playstore'den falan.
Peki Paybyme daha ekonomik değil mi ? Yaş sınırı var mı ? Paybyme almayı düşünüyorum , sadece oyun alacağım steam origin playstore'den falan.
Haluk Ziya Tercan Hectopat Katılım 4 Ağustos 2014 Mesajlar 214 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Ağustos 2014 #34 Berat Mindiloğlu dedi: Peki Paybyme daha ekonomik değil mi ? Yaş sınırı var mı ? Paybyme almayı düşünüyorum , sadece oyun alacağım steam origin playstore'den falan. Genişletmek için tıkla... Şu anda İninal kart daha yaygın olduğundan bunu tavsiye ederim. Bir sorunla karşılaşırsan daha çok yardımcı bulabilirsin.
Berat Mindiloğlu dedi: Peki Paybyme daha ekonomik değil mi ? Yaş sınırı var mı ? Paybyme almayı düşünüyorum , sadece oyun alacağım steam origin playstore'den falan. Genişletmek için tıkla... Şu anda İninal kart daha yaygın olduğundan bunu tavsiye ederim. Bir sorunla karşılaşırsan daha çok yardımcı bulabilirsin.
Berat Mindiloğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2014 Mesajlar 1.074 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2014 #35 Benim bütçem kısıtlı, ininal kart 5 tl ye çıkartılıyor, her para yüklendiğinde komisyon alınıyor aylık ücret vs var. Hiç sevmiyorum böyle şeyleri.
Benim bütçem kısıtlı, ininal kart 5 tl ye çıkartılıyor, her para yüklendiğinde komisyon alınıyor aylık ücret vs var. Hiç sevmiyorum böyle şeyleri.
Seccad Karaköz Hectopat Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 216 Makaleler 1 Yer Bursa 27 Aralık 2014 #36 Uygar Serbest dedi: Tabi ki. Yardımcı olabildiğime sevindim. Genişletmek için tıkla... İninal karta TC. numarası adresi vb. Bilgileri vermek güvenli midir?
Uygar Serbest dedi: Tabi ki. Yardımcı olabildiğime sevindim. Genişletmek için tıkla... İninal karta TC. numarası adresi vb. Bilgileri vermek güvenli midir?
Haluk Ziya Tercan Hectopat Katılım 4 Ağustos 2014 Mesajlar 214 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Aralık 2014 #37 Seccad Karaköz dedi: İninal karta TC. numarası adresi vb. Bilgileri vermek güvenli midir? Genişletmek için tıkla... Güvenlidir diye düşünüyorum. Sonuçta MasterCard'ın.
Seccad Karaköz dedi: İninal karta TC. numarası adresi vb. Bilgileri vermek güvenli midir? Genişletmek için tıkla... Güvenlidir diye düşünüyorum. Sonuçta MasterCard'ın.
Seccad Karaköz Hectopat Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 216 Makaleler 1 Yer Bursa 27 Aralık 2014 #38 Haluk Ziya Tercan dedi: Güvenlidir diye düşünüyorum. Sonuçta MasterCard'ın. Genişletmek için tıkla... Karta yüklediğim paraları sonradan çekebiliyormuyum ?
Haluk Ziya Tercan dedi: Güvenlidir diye düşünüyorum. Sonuçta MasterCard'ın. Genişletmek için tıkla... Karta yüklediğim paraları sonradan çekebiliyormuyum ?