İninal Kart Hakkında Sorularınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
9
Migros'tan bugün İninal Kart aldım. Kart 5 TL + Migros'tan aldığınızda yükleme yapmak zorundasınız. Migros'ta yükleme tabanı 25 TL. İşlem ücreti 2 TL. Ancak ilk aldığımda yaptığım yüklemede 2 TL kesilmedi. İlk 25 TL'lik yüklemeyle birlikte kartı aldıktan sonra PTTMatik'e gittim ve kartın aylık kesim ücreti olan 1 TL'nin kesildiğini gördüm. Kartta 24 TL bakiyeniz oluyor. PTT'den alırsanız sadece kartı alabilirsiniz.

PTTMatik'lerden 5 TL ve katlarını yükleyebilirsiniz ve işlem ücreti alınmaz.

Kartı aldığınızda siteden hemen aktive edin. En erken 24 saatte kartınız 3D Secure desteğine kavuşuyor.

Şimdilik Riot Games, Steam'den alışveriş yaptım. Bir de marketten alışveriş yaptım, sorun çıkmadı. Hepsiburada.com'dan denedim, kabul etmedi. Sebebi ise kartım daha yeni olduğundan 3D Secure açılmamış.

NOT: Kart şifreniz, ilk kullanımda kart numaranızın son 4 hanesidir. ATM'den değiştiriyorsunuz.

Sorularınızı yorum olarak yazabilirsiniz, elimden geldiğince cevaplarım.

Karta PTTMatikler ve Migroslar ile mi bakiye yükleniyor? Ve ayrıca yüklenen bakiye ile Steam'den alışveriş yapılıyor doğru mudur?

1 soru soracağım. Karta PTT ile 100 tl yükledim diyelim. Steam'de nasıl harcayacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:

Kart ön ödemeli kart. Ne kadar yüklersen o kadar harcayabilirsin. Steam'de normal kredi kartı gibi alacaksın.

Bu kartı ben de alacağım ama yas 15 verirler mi?
Bir de internette indirim oluyormuş herhalde.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Adamın teki;

12 yaş ve üstü alabiliyor.

@Mert;

Hepsiburada'da isim yerine "İNİNAL KART" yazmak gerekiyormuş sanırım. Bir öyle dene istersen.

Bu online para yatırma olayı ne zaman aktif olacak 6 aydır çalışmalarımız devam ediyor deyip duruyorlar?

Bu kartı ben de alacağım ama yas 15 verirler mi?
Bir de internette indirim oluyormuş herhalde.

Yaş sınırı yok. 5 yaşında olsan bile alırsın kartı

@soulmy

Arkadaşlar Hepsiburada'dan alışverişimi yaptım. Kendi adı soyadımı kabul etti. Daha önce kabul etmemesinin sebebi, kartım yeni olduğundan 3D Secure sisteminin aktif olmamasıymış. Bugün sorunsuzca alışverişimi yaptım.

Bizim Migros'da niye yok?

Vardır. Kalmamıştır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…