tekincem Megapat Katılım 22 Şubat 2014 Mesajlar 247 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2014 #11 Karta para yükleteceğin zaman PTT Matikten kendin yükle. Migrostan yükletirsen 2 TL kesiyorlar.
ProduceRWT Kilopat Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 799 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Producer 18 Ağustos 2014 #12 tekincem dedi: Karta para yükleteceğin zaman PTT Matikten kendin yükle. Migrostan yükletirsen 2 TL kesiyorlar. Genişletmek için tıkla... 1 TL değil mi? Paypal da 2 TL kesiyorlar diye biliyorum.
tekincem dedi: Karta para yükleteceğin zaman PTT Matikten kendin yükle. Migrostan yükletirsen 2 TL kesiyorlar. Genişletmek için tıkla... 1 TL değil mi? Paypal da 2 TL kesiyorlar diye biliyorum.
B Batuhan Görkem Ziyaretçi 18 Ağustos 2014 #13 ProduceRWT dedi: 1 TL değil mi? Paypal da 2 TL kesiyorlar diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... 2 TL.
ProduceRWT dedi: 1 TL değil mi? Paypal da 2 TL kesiyorlar diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... 2 TL.
tekincem Megapat Katılım 22 Şubat 2014 Mesajlar 247 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2014 #14 Aylık 1 TL kesiyorlar.
muhendiskedibey Hectopat Katılım 28 Eylül 2013 Mesajlar 763 Makaleler 2 Yer Isparta - SDÜ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği 2. Sınıf 18 Ağustos 2014 #15 Ya beyler yaş sınırlaması var mıydı acaba? Az önce sordum Migrosa 18 yaş sınırı var dediler?
B Batuhan Görkem Ziyaretçi 18 Ağustos 2014 #16 muhendiskedibey dedi: Ya beyler yaş sınırlaması var mıydı acaba? Az önce sordum Migrosa 18 yaş sınırı var dediler? Genişletmek için tıkla... Yaş sınırı 12.
muhendiskedibey dedi: Ya beyler yaş sınırlaması var mıydı acaba? Az önce sordum Migrosa 18 yaş sınırı var dediler? Genişletmek için tıkla... Yaş sınırı 12.
muhendiskedibey Hectopat Katılım 28 Eylül 2013 Mesajlar 763 Makaleler 2 Yer Isparta - SDÜ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği 2. Sınıf 18 Ağustos 2014 #17 Silinen üye dedi: Yaş sınırı 12. Genişletmek için tıkla... İyi de bana 18 dediler neden acaba? Kanıt olarak neyi göstermem lazım onlara? Yaş sınırının 12 olduğu nerde yazıyor?
Silinen üye dedi: Yaş sınırı 12. Genişletmek için tıkla... İyi de bana 18 dediler neden acaba? Kanıt olarak neyi göstermem lazım onlara? Yaş sınırının 12 olduğu nerde yazıyor?
B Batuhan Görkem Ziyaretçi 18 Ağustos 2014 #18 muhendiskedibey dedi: İyi de bana 18 dediler neden acaba? Kanıt olarak neyi göstermem lazım onlara? Yaş sınırının 12 olduğu nerde yazıyor? Genişletmek için tıkla... Kendi resmi sitesinde yazıyor.
muhendiskedibey dedi: İyi de bana 18 dediler neden acaba? Kanıt olarak neyi göstermem lazım onlara? Yaş sınırının 12 olduğu nerde yazıyor? Genişletmek için tıkla... Kendi resmi sitesinde yazıyor.
thesismaN Megapat Katılım 20 Temmuz 2014 Mesajlar 211 Makaleler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ağustos 2014 #19 İninal kartı bizzat kullanıyorum. En fazla 2000 TL yükeleyebiliyorsunuz. Ayrıca tek seferde de 300 TL yükleyebiliyorsunuz. Kart, ön ödemeli kart olduğu için hem internette, hemde normal bir markette kullanabilirsiniz.
İninal kartı bizzat kullanıyorum. En fazla 2000 TL yükeleyebiliyorsunuz. Ayrıca tek seferde de 300 TL yükleyebiliyorsunuz. Kart, ön ödemeli kart olduğu için hem internette, hemde normal bir markette kullanabilirsiniz.
B Batuhan Görkem Ziyaretçi 18 Ağustos 2014 #20 Sitesine baktım ama yaş sınırı yazmıyordu. Ama 12 olduğundan eminim.