Ininal Kart Havale Yapma

247908

Megapat
Sahibinden adresinden havale ile kasa alacagim. Benim Ininal kartda yeterli bakiye var ancak satici bana Akbank'dan havale bilgileri atti. PTT'ye gidip Ininal kart ile Akbank karti olan birine havale yapabilir miyim?Olursa ne kadar ucret keser?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapamazsın, yalnızca EFT ile para yükleniyor diye biliyorum. Başka bir alternatif olarak İninal içindeki parayı bir marketten rica ederek çekebilirsin. Çekilen parayı herhangi bir ATM'den kartsız işlemler bölümünden yatırabilirsin.

Şu ininal karta gerekmedikçe para yüklemeyin. Çekilmiyor para o kartlardan. Bir ihtimal marketlerden rica edersen çekersin, başka da yolu yok.

Havaleyi ise bir şekilde yapabilirsin. Akbank ATM'sine gidip kartsız havale yapabilmen gerek. İşlem ücretini bilmiyorum, 18 yaşından küçük olsan da sorun değil. Fişi almayı unutma. Fiş veremiyorsa bile tam olarak işlem saatini aklına tut.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı