İninal Kart için PayPal Hesabına Gerek Var Mı?

FrozenGlow98

Hectopat
Daha fazla  
Bende ininal kart var. Memnunum ama şu sıkıntısı var; başka birisi hesabıma para yükleyemiyor. Yani bir alış satış oyunlarda hesap satımı falan olursa bir para yükleme yapılmıyor. Ya da yapılıyor mu tam bilmiyorum işte. Yapılıyorsa bilgilendirin lütfen. İçinden parayı nakit olarak çekemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl yani ininal kartı PayPal'a taşıyabiliyor muyum? Peki şunu söyler misin? ininalda benim kartıma uzaktan ödeme yapabiliyorlar mı ve ben o karttan parayı nakit olarak çekebiliyor muyum? Birde PayPal'da para yatırırken PTT'den para kesimi alıyor mu? Yada para çekerken yada Steam'da işlem yaparken faiz alıyor mu?

Steam direk ininal kartı tanıyor. PayPal'da aynı şekilde. Ama uPlay ve Origin ininal kartı tanımıyor. Bu sebeple ben Origin'de PayPal hesabım ile ödeme yapıyorum. ininal'in geçmediği yerlerde PayPal devreye giriyor. :)

Nasıl yani ininal kartı PayPal'a taşıyabiliyor muyum? Peki şunu söyler misin? ininalda benim kartıma uzaktan ödeme yapabiliyorlar mı ve ben o karttan parayı nakit olarak çekebiliyor muyum? Birde PayPal'da para yatırırken PTT'den para kesimi alıyor mu? Yada para çekerken yada Steam'da işlem yaparken faiz alıyor mu?

ininal'dan yüklenilen paralar çekilmiyor diye biliyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı