Geçenlerde ininal kart çıkardım da kayıt olmak için TC kimlik no ve seri no istediler. Ben de verdim bende korku olmaya başladı. Adıma kredi çekme gibi bir şey olur mu? Korkuyorum.
ininal, Kart ve Cüzdan uygulamalarıyla para transferi, online alışveriş, oyun ve daha pek çok alanda banka kartı gerekmeden özgürce işlem yapabilirsiniz.
Bankacılık düzenleme ve denetleme kurumu, bankalar arası kart merkezi ve Türkiye cumhuriyet merkez bankaları üyesi ve izni olan ön ödemeli kartlar ininal, Papara vs. güvenli midir?
İninali ilk çıktığı zamandan beri kullanıyorum. O zamanlar iyiydi tabii ama şimdi yüzüne bakılmaz. Paparanın da o zaman yüzüne bakılmazdı şimdi mükemmel. Papara tavsiye ediyorum.
Güvenlidir sorun yaratmazlar. Zaten ön ödemeli yüklediğiniz kadar harcadığınızdan da sıkıntı olmaz. İkisi de güvenilir kuruluşlardır ancak İninal artık eskisi kadar kullanılmıyor. Papara daha gelişmiştir bu konuda.
Güvenilirler, zaten istediğiniz zaman istediğiniz şekilde para yatırdığınız için borçlanma ve eksiye düşme gibi ekstra çabalara giremiyorsunuz. Genel olarak 18 yaş altı ve az önce bahsettiğim borçlanma gibi şeylerden uzak kalmak istiyorsanız Papara Black Card'ı öneririm.
Güvenilirler, zaten istediğiniz zaman istediğiniz şekilde para yatırdığınız için borçlanma ve eksiye düşme gibi ekstra çabalara giremiyorsunuz. Genel olarak 18 yaş altı ve az önce bahsettiğim borçlanma gibi şeylerden uzak kalmak istemiyorsanız Papara Black Card'ı öneririm.