Steam ininal Kart ile alışveriş yaparken bloke kart diyor

kiyu26

Centipat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, bugün FC 25 indirimde olduğu için onu alacaktım ininal hesabımda 790 TL para var Steam'den satın alacaktım ödeme aşamasına geldiğimde şöyle bir hata verdi.
"Ödeme işleminiz tamamlanmadı. Kredi kartı şirketiniz hesabınızda yeterli bakiye olmadığı için ödemeyi onaylamadı.

Not: Kredi kartı şirketiniz bazı durumlarda hesabınızda bulunan bakiyenize 'bloke' koyabilir ancak bu miktarı tahsil etmez."

Hesabımdaki bakiyenin yeterli olduğuna eminim bu yüzden bu hata da bir sıkıntı olmalı yardımcı olur musunuz?

Yeni bir ininal Kart alıp aktarım yapabiliyorsunuz.

Hocam kart Online alışverişe açık değilse olmaz ayarlardan açabilirsiniz ya da kart yeni geldiği için sisteme geç düşüyor.

Kartı zaten dün sabah yeni almıştım tekrar almam mı gerekiyor?

Banak kuru biraz fazla hesaplar bu yuzden para yetse bile üstüne 20 TL falan koymanız gerekebilir veya ininal kartınızı dogrulamadıysanızda bu sorun yaşanılabilir.

Banak kuru biraz fazla hesaplar bu yuzden para yetse bile üstüne 20 TL falan koymanız gerekebilir veya ininal kartınızı dogrulamadıysanızda bu sorun yaşanılabilir.

Kartımı az önce doğruladım hala aynı hatayı veriyor ve hesapladığımda FC 25, 21 dolar yani 765 TL benim hesabımda 790 TL var yani 25TL fazla.

Hocam kart Online alışverişe açık değilse olmaz ayarlardan açabilirsiniz ya da kart yeni geldiği için sisteme geç düşüyor.

Online alışverişe açık olup olmadığını bilmiyorum bakacağım şimdi.

Hocam ben önceden kullanıyordum şimdi kullanmıyorum. Sanırım müşteri hizmetlerini arayıp sormanız lazım o ayar bildiğim kadarıyla Ininal'ın kendi operatörleri tarafından açılabiliyor.

Yaron bir daha dene olmazsa müşteri hizmetleri ile gorus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…