burkie Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 433 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #1 Klasgame'den VP alımı yapacak iken odemeniz banka tarafından onaylanmadı hatası aldım sebebi nedir?
8 804177 Decapat Katılım 30 Haziran 2024 Mesajlar 3.763 Çözümler 13 8 Şubat 2025 #2 burkie dedi: Klasgame'den VP alımı yapacak iken odemeniz banka tarafından onaylanmadı hatası aldım sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Hesabınız onaylı mı? Onaylı değilse internet harcalamalarından yararlanamazsınız.
burkie dedi: Klasgame'den VP alımı yapacak iken odemeniz banka tarafından onaylanmadı hatası aldım sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Hesabınız onaylı mı? Onaylı değilse internet harcalamalarından yararlanamazsınız.
burkie Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 433 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #3 804177 dedi: Hesabınız onaylı mı? Onaylı değilse internet harcalamalarından yararlanamazsınız. Genişletmek için tıkla... Onaylı değil hemen onaylıyım 804177 dedi: Hesabınız onaylı mı? Onaylı değilse internet harcalamalarından yararlanamazsınız. Genişletmek için tıkla... Doğrulayamıyorum yardım eder misinz? Son düzenleme: 8 Şubat 2025
804177 dedi: Hesabınız onaylı mı? Onaylı değilse internet harcalamalarından yararlanamazsınız. Genişletmek için tıkla... Onaylı değil hemen onaylıyım 804177 dedi: Hesabınız onaylı mı? Onaylı değilse internet harcalamalarından yararlanamazsınız. Genişletmek için tıkla... Doğrulayamıyorum yardım eder misinz?
8 804177 Decapat Katılım 30 Haziran 2024 Mesajlar 3.763 Çözümler 13 8 Şubat 2025 #4 burkie dedi: Onaylı değil hemen onaylıyım Doğrulayamıyorum yardım eder misinz? Genişletmek için tıkla... 18 yaşından küçükseniz onaylayamazsınız hocam. İninalin saçma kuralları yüzünden.
burkie dedi: Onaylı değil hemen onaylıyım Doğrulayamıyorum yardım eder misinz? Genişletmek için tıkla... 18 yaşından küçükseniz onaylayamazsınız hocam. İninalin saçma kuralları yüzünden.
Xhaka Decipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 1.232 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #5 burkie dedi: Onaylı değil hemen onaylıyım. Doğrulayamıyorum yardım eder misinz? Genişletmek için tıkla... Papara'ya geçmek daha mantıklı onaylamakta kolay 18 yaş altı isen.
burkie dedi: Onaylı değil hemen onaylıyım. Doğrulayamıyorum yardım eder misinz? Genişletmek için tıkla... Papara'ya geçmek daha mantıklı onaylamakta kolay 18 yaş altı isen.
burkie Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 433 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #6 804177 dedi: 18 yaşından küçükseniz onaylayamazsınız hocam. İninalin saçma kuralları yüzünden. Genişletmek için tıkla... Evet onaylayamıyorum çok saçmaymış Xhaka dedi: Papara'ya geçmek daha mantıklı onaylamakta kolay 18 yaş altı isen. Genişletmek için tıkla... Para şu an içinde nasıl yer değiştiririm
804177 dedi: 18 yaşından küçükseniz onaylayamazsınız hocam. İninalin saçma kuralları yüzünden. Genişletmek için tıkla... Evet onaylayamıyorum çok saçmaymış Xhaka dedi: Papara'ya geçmek daha mantıklı onaylamakta kolay 18 yaş altı isen. Genişletmek için tıkla... Para şu an içinde nasıl yer değiştiririm
Xhaka Decipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 1.232 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #7 burkie dedi: Evet onaylayamıyorum çok saçmaymış. Para şu an içinde nasıl yer değiştiririm. Genişletmek için tıkla... İninal kartındaki parayı çek.
burkie dedi: Evet onaylayamıyorum çok saçmaymış. Para şu an içinde nasıl yer değiştiririm. Genişletmek için tıkla... İninal kartındaki parayı çek.
8 804177 Decapat Katılım 30 Haziran 2024 Mesajlar 3.763 Çözümler 13 8 Şubat 2025 #8 burkie dedi: Evet onaylayamıyorum çok saçmaymış Para şu an içinde nasıl yer değiştiririm Genişletmek için tıkla... Hocam hesabınız onaylı olmadığı için para transferi gerçekleştiremiyorsunuz. ATM'ye gidip çekmeyi deneyin bi belki olur.
burkie dedi: Evet onaylayamıyorum çok saçmaymış Para şu an içinde nasıl yer değiştiririm Genişletmek için tıkla... Hocam hesabınız onaylı olmadığı için para transferi gerçekleştiremiyorsunuz. ATM'ye gidip çekmeyi deneyin bi belki olur.
burkie Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 433 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #9 804177 dedi: Hocam hesabınız onaylı olmadığı için para transferi gerçekleştiremiyorsunuz. ATM'ye gidip çekmeyi deneyin bi belki olur. Genişletmek için tıkla... Çok saçma para içinde mi kaldı yani şu an :d
804177 dedi: Hocam hesabınız onaylı olmadığı için para transferi gerçekleştiremiyorsunuz. ATM'ye gidip çekmeyi deneyin bi belki olur. Genişletmek için tıkla... Çok saçma para içinde mi kaldı yani şu an :d
Xhaka Decipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 1.232 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #10 burkie dedi: Çok saçma para içinde mi kaldı yani şu an :d Genişletmek için tıkla... Kaç TL var başka bir hesaba aktarmayı deneyin derim güvenliğiniz bir kişiye söyleyin.
burkie dedi: Çok saçma para içinde mi kaldı yani şu an :d Genişletmek için tıkla... Kaç TL var başka bir hesaba aktarmayı deneyin derim güvenliğiniz bir kişiye söyleyin.