azizbaskan03 Hectopat Katılım 4 Mayıs 2015 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2015 #1 Beyler Amazon.com'dan Bilgisayar toplayacağım. İninal kart ile alışveriş yapabilirmiyim ? Birde İninal karta dolar yükleniyormu ?
Beyler Amazon.com'dan Bilgisayar toplayacağım. İninal kart ile alışveriş yapabilirmiyim ? Birde İninal karta dolar yükleniyormu ?
Asdert Megapat Katılım 20 Ocak 2015 Mesajlar 203 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Haziran 2015 #2 Alışveriş yapılıyor mu bilmiyorum ama döviz işlemleri ödeme yaparken otomatik olarak gerçekleştiriliyor.
Alışveriş yapılıyor mu bilmiyorum ama döviz işlemleri ödeme yaparken otomatik olarak gerçekleştiriliyor.
azizbaskan03 Hectopat Katılım 4 Mayıs 2015 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2015 #3 Asdert dedi: Alışveriş yapılıyor mu bilmiyorum ama döviz işlemleri ödeme yaparken otomatik olarak gerçekleştiriliyor. Genişletmek için tıkla... Peki ya Garanti Bankası'nın memur kartı ile alışveriş yapabilirmi ?
Asdert dedi: Alışveriş yapılıyor mu bilmiyorum ama döviz işlemleri ödeme yaparken otomatik olarak gerçekleştiriliyor. Genişletmek için tıkla... Peki ya Garanti Bankası'nın memur kartı ile alışveriş yapabilirmi ?