ininal kart ile anakart almak

emirhan12345

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhabalar. ininal kart ile ben bu anakartı satın almak istiyorum fakat olabilir mi? Yani kullanım açısından para yatırılabilir mi bilmiyorum, yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Herkese merhabalar. ininal kart ile ben bu anakartı satın almak istiyorum fakat olabilir mi? Yani kullanım açısından para yatırılabilir mi bilmiyorum, yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Hangi anakartı?
İninalin limitleri var ve çok para kesebilir papara ile almanızı öneririm.

Kartınızda para varsa neden alamayasınız?

Evet içine yüklediğiniz takdirde, alacağınız site de yükleme yöntemi destekleniyorsa alabilirsiniz.
Ürün ve siteyi söyleyebilirseniz yardımcı olabiliriz.

1- İninal kartın belli bir yükleme limiti var .
2- Yüklediğin paranın %2 'sini kesiyor diye biliyorum.
3- İNG bankamatiğinden yüklersen kesmiyor diye hatırlıyorum .
4- Ana kartın fiyatını söylersen yardımcı oluruz.

İninale para yatırma limiti 700 Tl diye biliyorum. İninalin sitesinde SSS. bölümünden bakabilirsiniz.

630tl gigabyte b450m ds3h almak istiyorum ve ben bunun içinde para var sıkıntı olurmu 650tl yatırırken kaç tl olduğunu bilmiyorum fakat 15tl gibi bir rakam var içersinde kartın

Inınal kart ile, VISA ödeme yöntemi olan her yerde alışveriş yapabilirsiniz. Hesabınızda yatırmak istediğiniz miktar kadar bir sınırlama yok ise, yatırdığınız takdirde birkaç - aylık ücret, havale bedeli- vs kesmesi dısında bir sorun olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…