sadecebirkullanıcı77 Decapat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2022 #1 ininal Kart'ım var yurt dışından dolar transferi alabilir miyim? (Hem sanal hem fiziksel kartım var)
Destorywan Zeptopat Katılım 25 Nisan 2022 Mesajlar 82 Yer Türkiye'Erzincan 26 Nisan 2022 #2 sadecebirkullanıcı77 dedi: ininal Kart'ım var yurt dışından dolar transferi alabilir miyim? (hem sanal hem fiziksel kartım var) Genişletmek için tıkla... Yanlış hatirlamiyorsam ininalda dolar hesabı açma seçeneği var ama Prime ister mi o kadarını hatırlamıyorum.
sadecebirkullanıcı77 dedi: ininal Kart'ım var yurt dışından dolar transferi alabilir miyim? (hem sanal hem fiziksel kartım var) Genişletmek için tıkla... Yanlış hatirlamiyorsam ininalda dolar hesabı açma seçeneği var ama Prime ister mi o kadarını hatırlamıyorum.
Bcansiz74 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 1.562 Çözümler 121 26 Nisan 2022 #3 Hayır, alamazsınız. Destorywan dedi: Yanlış hatirlamiyorsam ininalda dolar hesabı açma seçeneği var ama Prime ister mi o kadarını hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Açtığınız döviz hesabı ile döviz alıp satabilirsiniz. Yurt dışından döviz ile ödeme alamazsınız. Son düzenleme: 26 Nisan 2022
Hayır, alamazsınız. Destorywan dedi: Yanlış hatirlamiyorsam ininalda dolar hesabı açma seçeneği var ama Prime ister mi o kadarını hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Açtığınız döviz hesabı ile döviz alıp satabilirsiniz. Yurt dışından döviz ile ödeme alamazsınız.