Trendyol, Hepsiburada gibi bir alışveriş sitesinden akıllı saat almayı düşünüyorum. Ancak yaşım dolayısıyla kendime ait bir kredi kartım yok. ininal Kart kullanarak bu tür sitelerden fiziksel bir ürün örneğin konsol ya da akıllı saat satın alabilir miyim? Cevaplarsanız çok sevinirim.
İninal size önermem mümkünse ailenizle Ziraat Bankası'na gidip kendinize özel ziraat kartı çıkartın uygulmasına giriş yapamamanıza rağmen Hepsiburada Trendyol gibi sitelerde kullanabilirsiniz.
İninal size önermem mümkünse ailenizle Ziraat Bankası'na gidip kendinize özel ziraat kartı çıkartın uygulmasına giriş yapamamanıza rağmen Hepsiburada Trendyol gibi sitelerde kullanabilirsiniz.
Ziraat bankasının ATM'leri çok eski genelde İş bankasından İlk İmza kartı çıkartabilirsiniz, Papara kart alabilirsiniz(hesap onayı olmadan limiti 2750tl).
Garanti gibi diğer bankada da 18 yaş altı hesap var ama çoğu şube açmayabiliyor. Bana da hesap açacaklarını ama kart vermeyeceklerini ve mobil bankacılık olmayacağını söylemişlerdi. İş bankasının tüm şubeleri aynı.