Çözüldü Ininal kart ile ilgili sorular

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sosyal Mesafe

Centipat
Merhaba. Bugün en yakın Şok'tan Ininal kart alacağım.

Aklıma takılanlar:
- Kart ücreti ne kadar? 3 4 sene önceki konularda 5 lira olduğunu söylemişler. Halen 5 lira mı?
- Etkinleşmesi için ne kadar para yüklenmesi gerekiyor?
- Para kesiyor mu? Mesela karta 100 lira yükledim, Steam'de tam 100 lira olarak mı gözükecek?
- Satın aldığım yerden para yükletebiliyor muyum?

Teşekkürler.

Çözüm
- Kart ücreti ne kadar? 3 4 sene önceki konularda 5 lira olduğunu söylemişler. Halen 5 lira mı?
Evet, 5 lira.
Böyle bir zorunluluk yok diye biliyorum, kartı satın alıp direkt sitesi üzerinden etkinleştirebiliyorsunuz.
- Para kesiyor mu? Mesela karta 100 lira yükledim, Steam'de tam 100 lira olarak mı gözükecek?
Yatırılan tutarın %1.15'i + 1,04 TL.
Nereden aldığınıza bağlı.

1) 5 lira olması lazım onun hakkında pek bir bilgim yok 2 kere aldım ikisinde de 5 lira ödedim.

2) Ben Migros'tan almıştım etkinleştirmek için 25 lira gibi bir şey yatırmıştık karta.

3) Nereden yatırdığınıza bağlı bazı yerlerde yatırdığınız paranın %10'unu kesiyor bazı yerlerde sadece 2 lira.

4) Evet satın aldığınız yerden para yükletebilirsiniz.

Not: 3. maddeyi yanlış anlamışım sanırım her ay 2 lira kesiyor.

Kart ücreti 5 lira.

Her ay 2,19 TL kesiyor.
Karta 100 lira yükleyince, 97,xx paran kalıyor.

Bazı marketlerden para yüklenebilir, onun haricinde 'İninal Cüzdan' uygulamasından da yükleyebilirsiniz.

Ayda bir 2TL'ye yakın bir ücret alıyor. Yüklemedede aynı şekilde. Etkinleştirme süresi yok aldığın gibi kullanabiliyorsun. Satın aldığın yerden para yükletebiliyorsun. Papara öneririm.

1-Kart ücreti 5 TL fakat çipli kartın fiyatı 10 TL.
2-Normalde yok ancak bazıları hala bilmediğinden para yüklemek gerekiyor sanıyor.
3-Yatırdığın yere göre değişiyor.
4-Muhtemelen yükletebilirsin.

Ve bu arada benim tavsiyem çipli kart olacaktır uygulamadan çipli kart iste.

Evet, 5 lira.
Böyle bir zorunluluk yok diye biliyorum, kartı satın alıp direkt sitesi üzerinden etkinleştirebiliyorsunuz.
Yatırılan tutarın %1.15'i + 1,04 TL.
Nereden aldığınıza bağlı.

Çözüm
1)5lira
2) hayır ben ödemedim sadece uygulamadan aktif ettim o da ücretli değildi.
3)her ay 2 TL kesiyor.
4)şok,ATM ve bi kaç tane daha avmden yükleyebiliyorsun ama AVM'de 2lira kesiyor yüklemek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…