Çözüldü Ininal kart ile ilgili sorular

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sosyal Mesafe

Centipat
Merhaba. Bugün en yakın Şok'tan Ininal kart alacağım.

Aklıma takılanlar:
- Kart ücreti ne kadar? 3 4 sene önceki konularda 5 lira olduğunu söylemişler. Halen 5 lira mı?
- Etkinleşmesi için ne kadar para yüklenmesi gerekiyor?
- Para kesiyor mu? Mesela karta 100 lira yükledim, Steam'de tam 100 lira olarak mı gözükecek?
- Satın aldığım yerden para yükletebiliyor muyum?

Teşekkürler.

Çözüm
- Kart ücreti ne kadar? 3 4 sene önceki konularda 5 lira olduğunu söylemişler. Halen 5 lira mı?
Evet, 5 lira.
- Etkinleşmesi için ne kadar para yüklenmesi gerekiyor?
Böyle bir zorunluluk yok diye biliyorum, kartı satın alıp direkt sitesi üzerinden etkinleştirebiliyorsunuz.
- Para kesiyor mu? Mesela karta 100 lira yükledim, Steam'de tam 100 lira olarak mı gözükecek?
Yatırılan tutarın %1.15'i + 1,04 TL.
- Satın aldığım yerden para yükletebiliyor muyum?
Nereden aldığınıza bağlı.
Paparayı almak için 5TL veriyorsun o 5TL ise kartın içine gidiyo. Yani 5TL karta verdiğin halde kartın içinde 5TL ile sana geliyor.

Black kart için illede uygulamasından siparişi gerekli bildiğime göre. Carfeoursa/teknosa gibi yerlerde Lite kart var.
Lite kartta sadece ATM'den para çekemiyorsum diye biliyorum. Lite kart kullanılabilir. Elindeki bütün parayı karta atmaz herhalde sadece kullanacağında kullanacağı kadar para yükler. Çekmek istersede bir markete pos cihazına basar parayı market sahibide verir parasını.

Papara Black Card öneririm.
Neredeyse bütün ATM'lerden para yatırabiliyorsun.
Herhangi bir ücret kesmiyor.
Para gönderme ücreti yok

Ek olarak Papara sanal kartta kullanabilirsin. ATM'lerden kartsızda yükleme yapılabiliyor. Kart gene de biraz daha pratik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…