U UmutE61 Kilopat Katılım 14 Şubat 2015 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2015 #1 Arkadaşlar merhaba. Steam'den GTA 4 almak istiyorum fakat söyle bir sıkıntım var, ödeme işlemi gerçekleşmiyor. Kartın içinde de para da var bilgileride doğru giriyorum fakat onaylatmıyor. Yardımlarınızı bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mart 2025
Arkadaşlar merhaba. Steam'den GTA 4 almak istiyorum fakat söyle bir sıkıntım var, ödeme işlemi gerçekleşmiyor. Kartın içinde de para da var bilgileride doğru giriyorum fakat onaylatmıyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
Onur Özdemir Hectopat Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 311 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Şubat 2015 #2 Bu rehberden yardım alabilirsin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 14 Şubat 2015
Bu rehberden yardım alabilirsin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
U UmutE61 Kilopat Katılım 14 Şubat 2015 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2015 #3 Bu videoyu izledim. Fakat işlem gerçekleşmiyor. Fatura adresinide evimi giriyorum fakat olmuyor ? Yeniden mi üyelik açsam ?
Bu videoyu izledim. Fakat işlem gerçekleşmiyor. Fatura adresinide evimi giriyorum fakat olmuyor ? Yeniden mi üyelik açsam ?
byb32k3 Kilopat Katılım 12 Ocak 2012 Mesajlar 962 Yer Another planet.... Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2015 #4 Kartı aktif hale geçirdiniz mi sitesinden ?