İninal kart ile oyun alınca ailemin telefonuna bildirim gider mi?

koniquest

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar ininal kart alacağım Bimden ve ona para atacağım ama ailemin haberi olmayacak. Steam veya Epic Games'ten oyun alırsam ailemin telefonuna bildirim gider mi? Ailem bir şekilde anlar mı?? Teşekkürler.

Selam ininal Kart alacağım BİM'den ve ona para atacağım ama ailemin haberi olmayacak. Steam veya Epic Games'ten oyun alırsam ailemin telefonuna bildirim gider mi? Ailem bir şekilde anlar mı? Teşekkürler.

Eğer telefonunuz yoksa gider.

Selam ininal Kart alacağım BİM'den ve ona para atacağım ama ailemin haberi olmayacak. Steam veya Epic Games'ten oyun alırsam ailemin telefonuna bildirim gider mi? Ailem bir şekilde anlar mı? Teşekkürler.

Niye gitsin dostum? Gitmesi için bir sebep mi var?

Gitmez kendi telefonuna uygulamasını yükle kartını kaydettir.

Gitmez knk ininal kart bankacilik kartlarindan bagimsiz bir kart kendi uygulamasini yukleyerek kartinizi uygulamaya ekleyebilirsin bu sekilde harcamalar veya eklemelerini gorebilirsin

Bize ne dostum ne aldığından? Hem ne büyük harflerle yazıp artislik yapıyorsun? Bunu aldım şunu aldım diye.
Kısaltmalar büyük harfler ile yazılır, bunun yanı sıra bunları aldım ve bildirim gitmedi demek istemiş.

Selamlar ininal kart alacağım Bimden ve ona para atacağım ama ailemin haberi olmayacak. Steam veya Epic Games'ten oyun alırsam ailemin telefonuna bildirim gider mi? Ailem bir şekilde anlar mı?? Teşekkürler.
Bim'den ininal alıp para yatırma işlemi yapamazsınız, sadece Şok'tan ve Migros'tan yatırılıyor diye biliyorum. Aynı zamanda hesabı ailenizin numarasıyla açacaksanız bizzat onlara 3D Secure onayı gideceğinden fiyatla nereden ne kadar alışveriş yapacağınızın mesajı gidecek, aynı zamanda sizin işlemi yapmanız için gereken kodda onlarda olacak. Her türlü 100₺ yatırmanıza sinirleneceklerse o kodu da size söyleyeceklerini sanmıyorum. Kendi numaranız varsa da telefonunuzu kurcalamadan anlayamazlar.

Kısaltmalar büyük harfler ile yazılır, bunun yanı sıra bunları aldım ve bildirim gitmedi demek istemiş.

Kısaltma dediğiniz şey büyük harfle yazılmış saçma sapan kelimeler hem kısaltmalar da doğru değil.

Kod gittigi an koda bakıp silebilirim. Sildigim zaman başka yerden görme şansları var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…