2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 4 Şubat 2021 #1 Elimde ininal kartımın fotoğrafı var. Kart numarası ile şok veya Migros'tan para yükleyebilir miyim?
araba lastiği Hectopat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 921 Çözümler 2 Yer Jant 4 Şubat 2021 #2 260112 dedi: Elimde ininal kartımın fotoğrafı var. Kart numarası ile şok veya Migros'tan para yükleyebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum, çünkü yükleme talebinde bulunduğumda kart bilgilerini değil kartın kendisini istiyorlar.
260112 dedi: Elimde ininal kartımın fotoğrafı var. Kart numarası ile şok veya Migros'tan para yükleyebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum, çünkü yükleme talebinde bulunduğumda kart bilgilerini değil kartın kendisini istiyorlar.
K KİNGSEMİH Megapat Moderatör Dikkatin Takdire Şayan! Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.908 Makaleler 9 Çözümler 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #3 ininal karta başka bir karttan para atabilirsiniz sadece. Marketler için fiziksel olarak kartın olması gerekiyor okutuyorlar çünkü. ininal yerine Papara kullan derim.
ininal karta başka bir karttan para atabilirsiniz sadece. Marketler için fiziksel olarak kartın olması gerekiyor okutuyorlar çünkü. ininal yerine Papara kullan derim.
questa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 1.173 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #4 260112 dedi: Elimde ininal kartımın fotoğrafı var. Kart numarası ile şok veya Migros'tan para yükleyebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Yükleyebiliyorsun. Benim kartımın barkod olan yerini arkadaşıma gönderdim. Yükleme yapmıştı.
260112 dedi: Elimde ininal kartımın fotoğrafı var. Kart numarası ile şok veya Migros'tan para yükleyebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Yükleyebiliyorsun. Benim kartımın barkod olan yerini arkadaşıma gönderdim. Yükleme yapmıştı.