Asmerrrr Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 1.052 Çözümler 4 27 Haziran 2022 #11 Steam'den kod almanız daha mantıklı GrkmXD dedi: Nedenki dostum ininalde sorun mu var Genişletmek için tıkla... Sorun yok ancak 2TL kartınızdan hep çekiyor. Tosla veya Papara'da böyle şeyler yok.
Steam'den kod almanız daha mantıklı GrkmXD dedi: Nedenki dostum ininalde sorun mu var Genişletmek için tıkla... Sorun yok ancak 2TL kartınızdan hep çekiyor. Tosla veya Papara'da böyle şeyler yok.
GrkmXD Femtopat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2022 #12 Asmerrrr dedi: Steam'den kod almanız daha mantıklı. Sorun yok ancak 2TL kartınızdan hep çekiyor. Tosla veya Papara'da böyle şeyler yok. Genişletmek için tıkla... Tm öyle yapacağım. asd674 dedi: Ben hep öyle alıyorum sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... The 5008 dedi: Neden sorun olsun? Steam'den alışveriş yapan çoğu kişi artık bu şekilde kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Peki alışverişte fatura tipi posta kodu gibi şeyler istiyor onların hepsini doldurmak zorunda mıyım?
Asmerrrr dedi: Steam'den kod almanız daha mantıklı. Sorun yok ancak 2TL kartınızdan hep çekiyor. Tosla veya Papara'da böyle şeyler yok. Genişletmek için tıkla... Tm öyle yapacağım. asd674 dedi: Ben hep öyle alıyorum sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... The 5008 dedi: Neden sorun olsun? Steam'den alışveriş yapan çoğu kişi artık bu şekilde kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Peki alışverişte fatura tipi posta kodu gibi şeyler istiyor onların hepsini doldurmak zorunda mıyım?
The 5008 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2018 Mesajlar 2.083 Makaleler 1 Çözümler 43 Yer Coventry 27 Haziran 2022 #13 GrkmXD dedi: Peki alışverişte fatura tipi posta kodu gibi şeyler istiyor onların hepsini doldurmak zorunda mıyım? Genişletmek için tıkla... İsterseniz sallayabilirsiniz.
GrkmXD dedi: Peki alışverişte fatura tipi posta kodu gibi şeyler istiyor onların hepsini doldurmak zorunda mıyım? Genişletmek için tıkla... İsterseniz sallayabilirsiniz.
Asmerrrr Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 1.052 Çözümler 4 27 Haziran 2022 #14 Fatura adresinize sadece ilinizi yazın. Posta kodunuz için de Google'a posta kodu yazın PTT'nin sitesinden bakabilirsiniz.
Fatura adresinize sadece ilinizi yazın. Posta kodunuz için de Google'a posta kodu yazın PTT'nin sitesinden bakabilirsiniz.
GrkmXD Femtopat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2022 #15 The 5008 dedi: İsterseniz sallayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Asmerrrr dedi: Fatura adresinize sadece ilinizi yazın. Posta kodunuz için de Google'a posta kodu yazın PTT'nin sitesinden bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır yani ödemeyi yaparken BoaCompra olmayan Visa'yı seçeceğim ve bilgileri gireceğim öyle mi?
The 5008 dedi: İsterseniz sallayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Asmerrrr dedi: Fatura adresinize sadece ilinizi yazın. Posta kodunuz için de Google'a posta kodu yazın PTT'nin sitesinden bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır yani ödemeyi yaparken BoaCompra olmayan Visa'yı seçeceğim ve bilgileri gireceğim öyle mi?