1 1999 Ziyaretçi 15 Ekim 2013 #1 TTNET playstore'dan ininal kart ile alışveriş yapmak istedim ama kart üzerindeki ismi sordu. Kart ön ödemeli olduğu için üzerinde isim yazmıyor. TTNET playstore'dan ininal kartla alışveriş yapabilen varsa nasıl yaptığını söyleyebilir mi?
TTNET playstore'dan ininal kart ile alışveriş yapmak istedim ama kart üzerindeki ismi sordu. Kart ön ödemeli olduğu için üzerinde isim yazmıyor. TTNET playstore'dan ininal kartla alışveriş yapabilen varsa nasıl yaptığını söyleyebilir mi?
5 5062 Kilopat Katılım 16 Temmuz 2013 Mesajlar 4.610 Makaleler 10 Çözümler 4 15 Ekim 2013 #2 Genelde kart ismi "İNİNAL KART" olarak geçiyor.
1 1999 Ziyaretçi 23 Ekim 2013 #3 Emou dedi: Genelde kart ismi "İNİNAL KART" olarak geçiyor. Genişletmek için tıkla... Daha yeni deneme şansım oldu ama yine ödeme kanalı oluşturulamadı dedi. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ekim 2013
Emou dedi: Genelde kart ismi "İNİNAL KART" olarak geçiyor. Genişletmek için tıkla... Daha yeni deneme şansım oldu ama yine ödeme kanalı oluşturulamadı dedi.
5 5062 Kilopat Katılım 16 Temmuz 2013 Mesajlar 4.610 Makaleler 10 Çözümler 4 23 Ekim 2013 #4 Bilgisayarım iyi olsa senin için bir oyun satın alarak denerdim ama 25 fps civarı oynamaktansa hiç oynamam daha iyi. Maalesef başka bir bilgim yok.
Bilgisayarım iyi olsa senin için bir oyun satın alarak denerdim ama 25 fps civarı oynamaktansa hiç oynamam daha iyi. Maalesef başka bir bilgim yok.
H Hüseyin Bayır Ziyaretçi 1 Aralık 2013 #5 Benim bildiğime göre, kendi ismini vermen gerekiyor, ama tam emin değilim. Aldığın yerde sana sadece ismini soruyor, bundan yola çıkarak söyledim. Yanlış bilgi vermek istemem.
Benim bildiğime göre, kendi ismini vermen gerekiyor, ama tam emin değilim. Aldığın yerde sana sadece ismini soruyor, bundan yola çıkarak söyledim. Yanlış bilgi vermek istemem.
5 5062 Kilopat Katılım 16 Temmuz 2013 Mesajlar 4.610 Makaleler 10 Çözümler 4 1 Aralık 2013 #6 O ismi kartı satın aldığında para yüklediğin için faturaya yazmak için alıyorlar.