Arkul Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 153 Çözümler 1 1 Eylül 2022 #1 Sorun başlıktaki gibi yalvar yakar kabul ettirdim babama ama ödemede son aşamaya gelince hata veriyor.
Sorun başlıktaki gibi yalvar yakar kabul ettirdim babama ama ödemede son aşamaya gelince hata veriyor.
VenomBey Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.447 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #2 Kod mu gelmiyor sorun nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Eylül 2022
Freezyf Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 2.474 Çözümler 4 1 Eylül 2022 #3 Hocam eğer onay alamadık falan diyorsa kart alışverişe açık mı kontrol edin uygulamadan.
Arkul Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 153 Çözümler 1 1 Eylül 2022 #4 Freezyf dedi: Hocam eğer onay alamadık falan diyorsa kart alışverişe açık mı kontrol edin uygulamadan. Genişletmek için tıkla... Daha önceden aynı kartla Amazon gibi sitelerden alışveriş yapmıştım yani sıkıntının onda olduğunu düşünmüyorum.
Freezyf dedi: Hocam eğer onay alamadık falan diyorsa kart alışverişe açık mı kontrol edin uygulamadan. Genişletmek için tıkla... Daha önceden aynı kartla Amazon gibi sitelerden alışveriş yapmıştım yani sıkıntının onda olduğunu düşünmüyorum.
Freezyf Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 2.474 Çözümler 4 1 Eylül 2022 #5 Arkul dedi: Daha önceden aynı kartla Amazon gibi sitelerden alışveriş yapmıştım yani sıkıntının onda olduğunu düşünmüyorum.Eki Görüntüle 1503337 Genişletmek için tıkla... Hocam o uyarıyı verdiyse büyük ihtimal kart ödemeye kapalı gibi. Baktınız mı uygulamadan ?
Arkul dedi: Daha önceden aynı kartla Amazon gibi sitelerden alışveriş yapmıştım yani sıkıntının onda olduğunu düşünmüyorum.Eki Görüntüle 1503337 Genişletmek için tıkla... Hocam o uyarıyı verdiyse büyük ihtimal kart ödemeye kapalı gibi. Baktınız mı uygulamadan ?