Waithy Decapat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 82 8 Ocak 2021 #1 Visa olan ininal kart ile Yemeksepeti'nden kapıda ödemeli yemek sipariş edebilir miyim? Geçerli sayılıyor mudur POS makinesinde?
Visa olan ininal kart ile Yemeksepeti'nden kapıda ödemeli yemek sipariş edebilir miyim? Geçerli sayılıyor mudur POS makinesinde?
Tim Zettapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.158 Makaleler 25 Çözümler 624 Yer Fransa 8 Ocak 2021 #2 Niye sayılmasın? Ayrıca internetten de ödeyebilirsiniz.
Waithy Decapat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 82 8 Ocak 2021 #3 Tim dedi: Niye sayılmasın? Ayrıca internetten de ödeyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... yemek sepetine bakiye yüklemeye çalıştığımda hata veriyordu bu kart ile yükleyemezsiniz gibi bir şeyler diyordu hatırladığım kadarıyla
Tim dedi: Niye sayılmasın? Ayrıca internetten de ödeyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... yemek sepetine bakiye yüklemeye çalıştığımda hata veriyordu bu kart ile yükleyemezsiniz gibi bir şeyler diyordu hatırladığım kadarıyla
Gwynbleidd 00 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 1.690 Çözümler 3 Yer Mère-Lachaiselongue Cemetery Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #4 ininal kart ile BİM, şok gibi marketlerden de pos makinesi ile ödeme yaptım. Kapıda ödeme de sayılıyordur tabii ki.
ininal kart ile BİM, şok gibi marketlerden de pos makinesi ile ödeme yaptım. Kapıda ödeme de sayılıyordur tabii ki.
Tim Zettapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.158 Makaleler 25 Çözümler 624 Yer Fransa 8 Ocak 2021 #5 Bakiye, yanılmıyorsam sadece bankamatik ve kredi kartıyla yüklenebiliyor. Ödeme aşamasında kullanabiliyorsunuz yine de.
Bakiye, yanılmıyorsam sadece bankamatik ve kredi kartıyla yüklenebiliyor. Ödeme aşamasında kullanabiliyorsunuz yine de.
Regista Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 202 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #6 Evet ödeme yapabilirsiniz. Ben okula giderken simit ayran bile almıştım bakkaldan.