M Mehmet .T Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 596 Çözümler 7 Yer Türkiye 7 Temmuz 2023 #1 Kartı internet alışverişine kapatmıştım. Nasıl açıldığını unuttum. Nereden açarım?
Çözüm M M Mehmet .T 8 Temmuz 2023 Alone Darkkk dedi: Kartı ayarlarından. Genişletmek için tıkla... Aradım bulamadım en sonunda canlı desteğe yazıp çözdüm sorunu.
Alone Darkkk dedi: Kartı ayarlarından. Genişletmek için tıkla... Aradım bulamadım en sonunda canlı desteğe yazıp çözdüm sorunu.
Alone Darkkk Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 1.139 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #2 Mehmet .T dedi: Kartı internet alışverişine kapatmıştım. Nasıl açıldığını unuttum. Nereden açarım? Genişletmek için tıkla... Kartı ayarlarından. Artı 0 Eksi
Mehmet .T dedi: Kartı internet alışverişine kapatmıştım. Nasıl açıldığını unuttum. Nereden açarım? Genişletmek için tıkla... Kartı ayarlarından.
İnsanTürü Femtopat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 43 7 Temmuz 2023 #3 İninal uygulamasına girin oradan ayarlara girin. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2023 Artı 0 Eksi
KS KS M Mehmet .T Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 596 Çözümler 7 Yer Türkiye 8 Temmuz 2023 #4 Alone Darkkk dedi: Kartı ayarlarından. Genişletmek için tıkla... Aradım bulamadım en sonunda canlı desteğe yazıp çözdüm sorunu. Artı 0 Eksi Çözüm
Alone Darkkk dedi: Kartı ayarlarından. Genişletmek için tıkla... Aradım bulamadım en sonunda canlı desteğe yazıp çözdüm sorunu.