R random136brf Centipat Katılım 3 Haziran 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #1 Ben Ininal'dan kartım vardı. O kartı uygulamadan kartı kapat dedim ve kapadım. Şu an o kartı kırıp çöpe atsam bir şey olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ocak 2023
Ben Ininal'dan kartım vardı. O kartı uygulamadan kartı kapat dedim ve kapadım. Şu an o kartı kırıp çöpe atsam bir şey olur mu?
KaanKalay2121 Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 847 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #2 random136brf dedi: Ben Ininal'dan kartım vardı. O kartı uygulamadan kartı kapat dedim ve kapadım. Şu an o kartı kırıp çöpe atsam bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Birşey Olmaz Hocam
random136brf dedi: Ben Ininal'dan kartım vardı. O kartı uygulamadan kartı kapat dedim ve kapadım. Şu an o kartı kırıp çöpe atsam bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Birşey Olmaz Hocam
Kutaysadf Hectopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 440 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #3 Hiç bir şey olmaz. Sadece İninal' a para yüklersen kart ücreti çeker. ( kartı kapattığın kısmı sonradan gördüm, ücret de çekmez )
Hiç bir şey olmaz. Sadece İninal' a para yüklersen kart ücreti çeker. ( kartı kapattığın kısmı sonradan gördüm, ücret de çekmez )
Swal Centipat Katılım 22 Eylül 2022 Mesajlar 322 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #4 KaanKalay2121 dedi: Birşey Olmaz Hocam Genişletmek için tıkla... Hocam ben kapattıktan sonra bir kuma fırlatmıştım.Bir şey olur mu?
KaanKalay2121 dedi: Birşey Olmaz Hocam Genişletmek için tıkla... Hocam ben kapattıktan sonra bir kuma fırlatmıştım.Bir şey olur mu?
Kutaysadf Hectopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 440 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #5 Swal dedi: Hocam ben kapattıktan sonra bir kuma fırlatmıştım.Bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Küresel ısınmaya etkisi olabilir hocam, onu yapmayın.
Swal dedi: Hocam ben kapattıktan sonra bir kuma fırlatmıştım.Bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Küresel ısınmaya etkisi olabilir hocam, onu yapmayın.
KaanKalay2121 Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 847 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #6 Swal dedi: Hocam ben kapattıktan sonra bir kuma fırlatmıştım.Bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Hocam Kuma Fırlatırsanız Olur(!)
Swal dedi: Hocam ben kapattıktan sonra bir kuma fırlatmıştım.Bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Hocam Kuma Fırlatırsanız Olur(!)