H Hummels Kilopat Katılım 9 Haziran 2017 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2019 #1 Sanal kartımı aktif edeli 3 gün olduğu halde internetten alışveriş yaparken İşleminiz Banka Tarafından Onaylanmadı Hatası alıyorum. Kaç kere denedim sonuç değişmedi. Adımı İNİNAL KART yapıp da denedim ama sonuç aynı. Şimdiden teşekkürler
Sanal kartımı aktif edeli 3 gün olduğu halde internetten alışveriş yaparken İşleminiz Banka Tarafından Onaylanmadı Hatası alıyorum. Kaç kere denedim sonuç değişmedi. Adımı İNİNAL KART yapıp da denedim ama sonuç aynı. Şimdiden teşekkürler
zygmantass Centipat Katılım 21 Ağustos 2019 Mesajlar 2 21 Ağustos 2019 #2 Bende dün akşam bu saatlerde aynı sorunu yaşıyordum. Bugün saat 16:00 gibi hata düzeldi eğer acelen yoksa , 1 gün bekleyip öyle deneyebilirsin.
Bende dün akşam bu saatlerde aynı sorunu yaşıyordum. Bugün saat 16:00 gibi hata düzeldi eğer acelen yoksa , 1 gün bekleyip öyle deneyebilirsin.
H Hummels Kilopat Katılım 9 Haziran 2017 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2019 #3 Tamam yarın deneyip tekrar yazarım. Teşekkürler
Ali Kavak Kilopat Katılım 7 Mart 2017 Mesajlar 133 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2019 #4 Hummels dedi: Tamam yarın deneyip tekrar yazarım. Teşekkürler Genişletmek için tıkla... Merhaba çalıştı mı acaba diye sormak istedim çünkü bugün arkadaşım pos makinesinde aynı hataya maruz kaldı da.
Hummels dedi: Tamam yarın deneyip tekrar yazarım. Teşekkürler Genişletmek için tıkla... Merhaba çalıştı mı acaba diye sormak istedim çünkü bugün arkadaşım pos makinesinde aynı hataya maruz kaldı da.
H Hummels Kilopat Katılım 9 Haziran 2017 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2019 #5 Ali Kavak dedi: Merhaba çalıştı mı acaba diye sormak istedim çünkü bugün arkadaşım pos makinesinde aynı hataya maruz kaldı da. Genişletmek için tıkla... Maalesef çalışmadı
Ali Kavak dedi: Merhaba çalıştı mı acaba diye sormak istedim çünkü bugün arkadaşım pos makinesinde aynı hataya maruz kaldı da. Genişletmek için tıkla... Maalesef çalışmadı