İninal Kart, kart ekleme limitine takılmak

FazliBasturk

Hectopat
Daha fazla  
İninalde 10 kart ekleme limitiyle ilgili bir sorun yaşadığımı belirtmiştim. Destekle bayağı bir konuştuk ama bir sonuca ulaşamadım. İlk desteğe ulaştığımda benim yazdıklarımı okumayıp dediğim sorunu bana geri ilettiler.

1635501513596.png

Daha sonra arayıp konuştum ve ilgileneceklerini düzeltilebilir bir sorun olduğunu söylediler, 1 gün bekledim ve şöyle bir yanıt aldım.

1635501580267.png

Evet doğru söylüyorlar böyle bir şey yaptım çünkü kaç kez kart oluştururken sorun aldım, açtığım kartlar internet siteleri tarafından tanımlanmadı, tekrar aradım konuştum sorunlu kartların açılıp açılmadığını kontrol ettiler ve dediğim gibi açtığım kartlar siteler tarafından tanınmıyor.

1635501719873.png

Aklıma yattı dedim bu çözüm, daha sonra eski hesabımdaki parayı da oraya aktarırım diye düşündüm fakat T.C. Kimlik istediğini unutmuşum. Hesaba kardeşimin telefonunu girdim, kayıt oluyordumki T.C. İstedi. E benim 1 tcm var ve zaten üstüne hesap açık şimdi yeni bir T.C. mi gireceğim? Altı üstü alacağım sınavım için gerekli olan bir kitabı almaktı hazır indirimdeyken fakat neden bu kadar uğraştırdılar anlamıyorum. Açtığım kartların sorunlu olduğu için kapattığımı bildikleri halde neden limitini geri başa çekmek yerine bu kadar uğraştırdılarki.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı