wozgur Femtopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2022 #1 Selam ininal Kart kayıt yapmadan para yükleyip oyun alişverişi yapabilir miyim 11 yaşındayım 12 yaş sınırı varmış kaydolmak için. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2022
Selam ininal Kart kayıt yapmadan para yükleyip oyun alişverişi yapabilir miyim 11 yaşındayım 12 yaş sınırı varmış kaydolmak için.
Hencc Hectopat Katılım 30 Kasım 2021 Mesajlar 507 Çözümler 11 8 Haziran 2022 #2 Kartı uygulamaya tanıtmanız gerekiyor diye biliyorum. Bundan dolayı alışveriş yapamazsınız. Babanız adına vs. açabilirsiniz babanızla anlaşıp.
Kartı uygulamaya tanıtmanız gerekiyor diye biliyorum. Bundan dolayı alışveriş yapamazsınız. Babanız adına vs. açabilirsiniz babanızla anlaşıp.
unworenn Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 254 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2022 #3 Yok kanka direk yükleyip kulanabilirsin. Uygulamanın amacı bakiye vb görmek için.
wozgur Femtopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2022 #4 Hencc dedi: Kartı uygulamaya tanıtmanız gerekiyor diye biliyorum. Bundan dolayı alışveriş yapamazsınız. Babanız adına vs. açabilirsiniz babanızla anlaşıp. Genişletmek için tıkla... yok kayıt olmadan şoka gidip karta para yükleyebilirmiyim Hencc dedi: Kartı uygulamaya tanıtmanız gerekiyor diye biliyorum. Bundan dolayı alışveriş yapamazsınız. Babanız adına vs. açabilirsiniz babanızla anlaşıp. Genişletmek için tıkla... ve ayrıca teşekkür ederim annemle anlaşıp onun adına bir hesap oluşturdum Son düzenleme: 8 Haziran 2022
Hencc dedi: Kartı uygulamaya tanıtmanız gerekiyor diye biliyorum. Bundan dolayı alışveriş yapamazsınız. Babanız adına vs. açabilirsiniz babanızla anlaşıp. Genişletmek için tıkla... yok kayıt olmadan şoka gidip karta para yükleyebilirmiyim Hencc dedi: Kartı uygulamaya tanıtmanız gerekiyor diye biliyorum. Bundan dolayı alışveriş yapamazsınız. Babanız adına vs. açabilirsiniz babanızla anlaşıp. Genişletmek için tıkla... ve ayrıca teşekkür ederim annemle anlaşıp onun adına bir hesap oluşturdum
unworenn Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 254 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2022 #5 wozgur dedi: Yok kayıt olmadan şoka gidip karta para yükleyebilir miyim? Ve ayrıca teşekkür ederim annemle anlaşıp onun adına bir hesap oluşturdum. Genişletmek için tıkla... Yükleyebilirsin.
wozgur dedi: Yok kayıt olmadan şoka gidip karta para yükleyebilir miyim? Ve ayrıca teşekkür ederim annemle anlaşıp onun adına bir hesap oluşturdum. Genişletmek için tıkla... Yükleyebilirsin.
Hencc Hectopat Katılım 30 Kasım 2021 Mesajlar 507 Çözümler 11 10 Haziran 2022 #6 wozgur dedi: Yok kayıt olmadan şoka gidip karta para yükleyebilir miyim? Ve ayrıca teşekkür ederim annemle anlaşıp onun adına bir hesap oluşturdum. Genişletmek için tıkla... Rica ederim ne demek. unworenn dedi: Yok kanka direk yükleyip kulanabilirsin. Uygulamanın amacı bakiye vb görmek için. Genişletmek için tıkla... Kartı tanıtmak gerekmiyor muydu?
wozgur dedi: Yok kayıt olmadan şoka gidip karta para yükleyebilir miyim? Ve ayrıca teşekkür ederim annemle anlaşıp onun adına bir hesap oluşturdum. Genişletmek için tıkla... Rica ederim ne demek. unworenn dedi: Yok kanka direk yükleyip kulanabilirsin. Uygulamanın amacı bakiye vb görmek için. Genişletmek için tıkla... Kartı tanıtmak gerekmiyor muydu?
Wone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2019 Mesajlar 1.299 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2022 #7 Hencc dedi: Rica ederim ne demek. Kartı tanıtmak gerekmiyor muydu? Genişletmek için tıkla... Kayıt olup kartı tanıtmak gerekiyor diye biliyorum bende. Uygulamayı kullanın derim size herhangi bir zararı yok sonuçta.
Hencc dedi: Rica ederim ne demek. Kartı tanıtmak gerekmiyor muydu? Genişletmek için tıkla... Kayıt olup kartı tanıtmak gerekiyor diye biliyorum bende. Uygulamayı kullanın derim size herhangi bir zararı yok sonuçta.