ininal Kart kullanım ücreti

299412

Hectopat
Merhaba. İninal kartta 0,50 TL vardı. Onu kullanım bedeli olarak kesmiş 26 haz- 26 tem arası olarak. Bir daha para yüklediğimde kalan 1,5 TL parayı kesiyor mu? Bilgisi olan var mı?

Hocam ben ininalı baya önceden kullanmıştım ama kesiyor diye hatırlıyorum değişmiş olabilir siz başkalarının yazmasını bekleyin

Merhaba. İninal kartta 0,50 TL vardı. Onu kullanım bedeli olarak kesmiş 26 haz- 26 tem arası olarak. Bir daha para yüklediğimde kalan 1,5 TL parayı kesiyor mu? Bilgisi olan var mı?
Maalesef kesiyor

Hocam her ay 2TL keser, yükleme yaptığınızda. Bir sonraki yüklemenizde 1.5TL daha kesecek. Sonrasında 26 temmuz'a kadar hiçbir yüklemenize kesmeyecek.

Hocam her ay 2TL keser, yükleme yaptığınızda. Bir sonraki yüklemenizde 1.5TL daha kesecek. Sonrasında 26 temmuz'a kadar hiçbir yüklemenize kesmeyecek.
Tamam teşekkür ederim şimdi iki kere gitmek zorunda kalmak istemedim.

İninal sanal keko gibi fakat bütçeyi 1.50TL'ye çıkartmışlar upgrade gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…