ininal kart markette nasıl kullanılır?

skyfalton31

Picopat
Reisler bende ininal Kart var çipsiz markette nasıl kullanırım kullanabilir miyim? Bir de kartı okutunca sorduğu şifre ininal Mobile'deki şifremi yoksa arkasında mı yazıyor.

Normal kart şifresi. Değiştirmediyseniz kartın son 4 hanesi. Uygulamadan değiştirebilirsiniz

Eğer şifresini değiştirmediysen kartın son 4 hanesi şifredir. Çipsiz ve temassız olduğu için kartını pos cihazına okutması gerekir. Bu işlem için şifrene ihtiyacın var. Ve tabii ki kartını herhangi bir pos işleminde kullanabilirsin.

Sorduğu şifre kart arkasında yazan şifredir. Büyük ihtimalle markette normal bir şekilde alışverişinizi yapabilirsiniz.

Reisler bende ininal Kart var çipsiz markette nasıl kullanırım kullanabilir miyim? Bir de kartı okutunca sorduğu şifre ininal Mobile'deki şifremi yoksa arkasında mı yazıyor.

Hocam eskiden bende ininal kullanıyordum şu an pek bir fikrim yok unuttum ama sana bir tavsiye için geldim. Bence Papara kullanmaya geçmelisin. Hem kullanım ücreti kesmiyor hem de Akbank ATM lerinden para yatırdığında işlem ücreti almıyor. Ayrıyeten bazı özel kampanyaları var, mesela Netflix aldığında 64 TL'lik üyeliğin 32 TL'sini Papara veriyor sen sadece 32 TL veriyorsun. Bunun gibi çok şey var. Ayrıyeten kartın sana özel oluyor, arkasında ismin flan yazıyor. Dediğim gibi ininalı çok eskiden kullanıyordum artık Papara'ya geçtim o yüzden ininal hakkında pek bir bilgim yok ama Papara'yı sanada tavsiye ederim. Programa adresini giriyorsun ve kart talebinde bulunuyorsun, adamlar bedavaya adresine getiriyorlar kartı hiç ücret vermeden kullanmaya başlayabiliyorsun.

Kesinlikle papara daha iyi, ancak konu bu değil hocam. Arkadaş isterse her ay komisyonunu öder, bundan size ne?

Kesinlikle Papara daha iyi, ancak konu bu değil hocam. Arkadaş isterse her ay komisyonunu öder, bundan size ne?

Sakin ol reis. Ben sadece tavsiyede bulundum, belki Papara'yı bilmiyordur. Mesela ben bilmiyordum sonra öğrenince ininalı bıraktım Papara'nın daha iyi olduğunu fark ettim. Belki arkadaşta Papara'yı bilmediği için ininal kullanıyordur. Sadece bir bilgilendirici metin yazdım bunda agresifleşecek bir şey yok. Neden boşuna ayda 30, 40 TL daha fazla para versin. Bir de bu yönden bak konuya. Yoksa kimin ne kullandığı beni ilgilendirmez zaten.

Kanka Papara buralarda satılmadığı için annem paraya izin vermez internetde siparişi kabul etmiyor.

Üzdüysem kusuruma bakmayın, ama konu bunun için açılmış değil, yoksa aynı kafanın insanlarıyız .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…