Y YoungWarrior08 Hectopat Katılım 29 Ekim 2015 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2015 #1 Arkadaşlar annemden gizli ininal aldım. Kendi telefonum olmadığından onun numarasını yazdım. Telefona mesaj gelmesin istiyorum. Ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Kasım 2015
Arkadaşlar annemden gizli ininal aldım. Kendi telefonum olmadığından onun numarasını yazdım. Telefona mesaj gelmesin istiyorum. Ne yapabilirim?
NorthernsKnight Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 3.352 Makaleler 32 Çözümler 3 5 Kasım 2015 #2 Kampanyalar ile ilgili mesajların gelmesini istemiyorsan İninal kart müşteri hizmetlerini (+90 212 331 70 67) ara. 3D secure ile alışveriş yaparken ne yapacaksın onu merak ediyorum.
Kampanyalar ile ilgili mesajların gelmesini istemiyorsan İninal kart müşteri hizmetlerini (+90 212 331 70 67) ara. 3D secure ile alışveriş yaparken ne yapacaksın onu merak ediyorum.
M mehmetilal Hectopat Katılım 16 Kasım 2015 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2016 #3 Ben kartımı kaybettim ve şifresi hala son 4 rakam ne yapmalıyım nasıl iptal etmeliyim
Yuspro Megapat Katılım 31 Temmuz 2014 Mesajlar 878 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2016 #4 mehmetilal dedi: Ben kartımı kaybettim ve şifresi hala son 4 rakam ne yapmalıyım nasıl iptal etmeliyim Genişletmek için tıkla... Bu konuyu hortlatmak yerine yenisini açmalıydınız, müşteri hizmetleriyle görüşüp kartı iptal edebilirsiniz. Detaylı bilgi için: ininal - Her yerde geçen, kullanıma hazır, yaş sınırı olmayan, borçsuz ve ekstresiz alışveriş kartı
mehmetilal dedi: Ben kartımı kaybettim ve şifresi hala son 4 rakam ne yapmalıyım nasıl iptal etmeliyim Genişletmek için tıkla... Bu konuyu hortlatmak yerine yenisini açmalıydınız, müşteri hizmetleriyle görüşüp kartı iptal edebilirsiniz. Detaylı bilgi için: ininal - Her yerde geçen, kullanıma hazır, yaş sınırı olmayan, borçsuz ve ekstresiz alışveriş kartı
Abdulkadir BİNDAK Hectopat Katılım 5 Haziran 2015 Mesajlar 23 Yer Gaziantep 17 Eylül 2018 #5 SMS iptali konusunda binlerce kişi muzdarip. Herhangi bir şekilde SMS iptali gerçekleştirilemiyor. Bundan ben de şikayetçiyim
SMS iptali konusunda binlerce kişi muzdarip. Herhangi bir şekilde SMS iptali gerçekleştirilemiyor. Bundan ben de şikayetçiyim
BayramS Megapat Katılım 20 Şubat 2017 Mesajlar 281 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2018 #6 Abdulkadir BİNDAK dedi: SMS iptali konusunda binlerce kişi muzdarip. Herhangi bir şekilde SMS iptali gerçekleştirilemiyor. Bundan ben de şikayetçiyim Genişletmek için tıkla... Konuyu hortlatmışsınız. Yeni konu açarsanız daha iyi olur.
Abdulkadir BİNDAK dedi: SMS iptali konusunda binlerce kişi muzdarip. Herhangi bir şekilde SMS iptali gerçekleştirilemiyor. Bundan ben de şikayetçiyim Genişletmek için tıkla... Konuyu hortlatmışsınız. Yeni konu açarsanız daha iyi olur.
MrPoexs Femtopat Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 1 7 Ağustos 2020 #7 YoungWarrior08 dedi: Arkadaşlar annemden gizli ininal aldım. Kendi telefonum olmadığından onun numarasını yazdım. Telefona mesaj gelmesin istiyorum. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Gelen mesajların sonunda 'B' ile başlayan kodu 'ifadelerle engelle' bölümüne yazdığınız takdirde gelmez. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ağustos 2020
YoungWarrior08 dedi: Arkadaşlar annemden gizli ininal aldım. Kendi telefonum olmadığından onun numarasını yazdım. Telefona mesaj gelmesin istiyorum. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Gelen mesajların sonunda 'B' ile başlayan kodu 'ifadelerle engelle' bölümüne yazdığınız takdirde gelmez.
5 56153 Zettapat Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.166 Makaleler 25 Çözümler 624 7 Ağustos 2020 #8 MrPoexs dedi: Gelen mesajların sonunda 'B' ile başlayan kodu 'ifadelerle engelle' bölümüne yazdığınız takdirde gelmez. Genişletmek için tıkla... Bunu yaparsanız o operatörden gelen tüm mesajları engeller. Mesela B002 ise Turkcell ile gelen kurumsal hiçbir mesaj gelmez. En iyisi iletişim iznini ininal aracılığıyla kapatmak fakat 5 sene sonra sorun çözülmüştür sanırım. Gelecektekilere bilgi olsun.
MrPoexs dedi: Gelen mesajların sonunda 'B' ile başlayan kodu 'ifadelerle engelle' bölümüne yazdığınız takdirde gelmez. Genişletmek için tıkla... Bunu yaparsanız o operatörden gelen tüm mesajları engeller. Mesela B002 ise Turkcell ile gelen kurumsal hiçbir mesaj gelmez. En iyisi iletişim iznini ininal aracılığıyla kapatmak fakat 5 sene sonra sorun çözülmüştür sanırım. Gelecektekilere bilgi olsun.
MrcFrknYzc Femtopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2020 #9 ININAL yaz 3525'e gönder ve 3 gün içerisinde SMS iptalin gerçekleşsin
U Umut Arslan Femtopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 19 2 Ocak 2021 #10 MrcFrknYzc dedi: ININAL yaz 3525'e gönder ve 3 gün içerisinde SMS iptalin gerçekleşsin Genişletmek için tıkla... Bu citten işe yarar mı birdaha gelmez değil mi?
MrcFrknYzc dedi: ININAL yaz 3525'e gönder ve 3 gün içerisinde SMS iptalin gerçekleşsin Genişletmek için tıkla... Bu citten işe yarar mı birdaha gelmez değil mi?