Hocam Black Card 2-3 hafta bekletir belki daha kısa. Eğer çabuk olması lazım diyorsanız Lite Card alın hem Cashback sistemi var Papara'da.Valorant point satın almak için kendime kart çıkaracağım eğer çıkarmanın kolay bir yolu varsa düşünebilirim?
Hocam Black Card 2-3 hafta bekletir belki daha kısa. Eğer çabuk olması lazım diyorsanız Lite Card alın hem Cashback sistemi var Papara'da.Valorant point satın almak için kendime kart çıkaracağım eğer çıkarmanın kolay bir yolu varsa düşünebilirim?
Hocam ininal para kesen bir alet ben şu ana kadar 50 tlmi kaptırdım neredeyse işlem ücreti olarak sadece Valorant point alacaksanız Migros'da kasada kasiyere söyleyerek alabilirsiniz ama sadece Valorant point almayacaksanız Papara öneririm bin kat daha iyi.
Evet vardır boşverin ininali ozaman direk kasiyere kaç valorant poin alacağınızı söyleyin sonra size bir fiş verecek orda kod olacak o kodu oyuna girip pointlerinizi alabilirsiniz satın alma seçenekleri:Sadece Valorant point alacağım Migros'ta kasiyere ne deyip Valorant point alabilirim böyle bir şey var mıdır?
Evet vardır boş verin ininali o zaman direk kasiyere kaç Valorant poin alacağınızı söyleyin sonra size bir fiş verecek orada kod olacak o kodu oyuna girip pointlerinizi alabilirsiniz satın alma seçenekleri:Eki Görüntüle 1165054
Evet resimdeki seçeneklerden satın alabilirsiniz migrosa git kasiyere söyle şukadar valorant point alacam diye (sadece resimdeki seçenekleri satın alabiliyorsunuz) sonra fiş verecek fişte kod yazacak ben steam kod aldım çok kez.O zaman Migros'a gidip kasiyere söyleyeceğim ben şu kadar Valorant point istiyorum diye ve bana fiş ile kod verecek öyle mi?
Verdiği kod geçersiz ise gene migros a gidip yeni kod alacağım değil mi yardımcı oluyorlardır?Evet resimdeki seçeneklerden satın alabilirsiniz migrosa git kasiyere söyle şukadar valorant point alacam diye (sadece resimdeki seçenekleri satın alabiliyorsunuz) sonra fiş verecek fişte kod yazacak ben steam kod aldım çok kez.
Hocam kod geçersiz çıkma ihtimali yok zaten valorantın altyapısında kod o anda üretilir ben sadece bir sorun yaşadım fiş tam çıkmamıştı silik çıkmıştı sonra migrosa gittim durumu anlattım sonra o kodu sistemden bulup bana geri verdiler çalıştı.Verdiği kod geçersiz ise gene migros a gidip yeni kod alacağım değil mi yardımcı oluyorlardır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.