A Amd takintili Hectopat Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2017 #1 Origin'den İninal kart ile BF1 alamıyorum. Sizce sorun ne? Ayrıca yeterince bakiye var ve kartı satın alali 2 gün olmadi ama onaylattim kartı. Ne yapmalıyım? DNS ayarlarından para birimini değiştirmeye gerek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Aralık 2017
Origin'den İninal kart ile BF1 alamıyorum. Sizce sorun ne? Ayrıca yeterince bakiye var ve kartı satın alali 2 gün olmadi ama onaylattim kartı. Ne yapmalıyım? DNS ayarlarından para birimini değiştirmeye gerek var mı?
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 29 Aralık 2017 #2 Bildiğim kadarıyla kart yeni alındığında bir süre alışverişe kapalı oluyor. Müşteri hizmetlerini arayıp detaylı bilgi alabilirsiniz.
Bildiğim kadarıyla kart yeni alındığında bir süre alışverişe kapalı oluyor. Müşteri hizmetlerini arayıp detaylı bilgi alabilirsiniz.