Yusuf Özata
Hectopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar attığım görüntülerde de gözüküyor hepsiburada.comdan alışveriş yaparken ödeme sitede onaylanmadı ama karttan para düştü. İninal'i aradım, mail attım, şikayet ettim ama hiçbir şekilde umursamıyorlar pişkin pişkin bir de bugün görüştüğüm bayan yapacak bir şeyimiz yok dedi resmen şaka gibi. Alacak, kullanacak arkadaşlar dikkat etsinler paramızı tamamen kuruşuna kadar çaldılar aynı şekilde 4 ay önce 50 liramızda askıda kalmıştı şimdi de 332 lira. Haram olmasını zaten geçtim umarım Batman'ın da batmasına girip iflas ederler böyle kanı bozuk bir kuruluştur kendileri.
Ve unutmadan, Hepsiburada ile iletişime geçip o günün posunda hata olup parayı hiçbir şekilde almadıklarını gösteren makbuzu da ele geçirdim onlara gönderdim değişen hiçbir şey olmadı resmen tescilli hırsız bunlar.
www.sikayetvar.com
Ve unutmadan, Hepsiburada ile iletişime geçip o günün posunda hata olup parayı hiçbir şekilde almadıklarını gösteren makbuzu da ele geçirdim onlara gönderdim değişen hiçbir şey olmadı resmen tescilli hırsız bunlar.

İninal Kart - Şikayetvar
ininal Kart ile ilgili merak ettiğiniz bilgilere, markaya dair gelen yorum, şikayet & önerilere şikayetvar.com sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz.