İninal kart paramızı çaldı!

Yusuf Özata

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar attığım görüntülerde de gözüküyor hepsiburada.comdan alışveriş yaparken ödeme sitede onaylanmadı ama karttan para düştü. İninal'i aradım, mail attım, şikayet ettim ama hiçbir şekilde umursamıyorlar pişkin pişkin bir de bugün görüştüğüm bayan yapacak bir şeyimiz yok dedi resmen şaka gibi. Alacak, kullanacak arkadaşlar dikkat etsinler paramızı tamamen kuruşuna kadar çaldılar aynı şekilde 4 ay önce 50 liramızda askıda kalmıştı şimdi de 332 lira. Haram olmasını zaten geçtim umarım Batman'ın da batmasına girip iflas ederler böyle kanı bozuk bir kuruluştur kendileri.
Ve unutmadan, Hepsiburada ile iletişime geçip o günün posunda hata olup parayı hiçbir şekilde almadıklarını gösteren makbuzu da ele geçirdim onlara gönderdim değişen hiçbir şey olmadı resmen tescilli hırsız bunlar.

Dosya Ekleri

• 0a1ce657-6fa1-46ac-85d8-dcdf17b83686.jpg
    0a1ce657-6fa1-46ac-85d8-dcdf17b83686.jpg
    68,3 KB · Görüntüleme: 97
  • hepsiburadamakbuz..jpg
    hepsiburadamakbuz..jpg
    107,4 KB · Görüntüleme: 90
Aynı şey benim başıma birkaç ay önce geldi, benim sadece 20 liram gitti. Bana dedikleri şey şu "siz bize dilekçe yollayın biz 90 gün içinde eğer hata var ise hesabınıza paranızı geri yatırırız." O zamandan beri İninal kart kullanmıyorum Papara'ya geçtim size de tavsiye ederim.

Ben ininal sistemini kullanırken bu sorunlarla karşılaşmamıştım. İNG Bankasında komisyonsuz işlem özelliği varken ATM 10 TL tutarındaki parayı yutmuştu. 2 gün içinde iade edilmişti. Sorunu 2.kez yaşadığınızı belirtiyorsunuz. Tüketici hakem heyetine başvuru yapmayı deneyin. Ayrıyeten başka sistemlere geçmenizi öneririm. Eğer yaşınız tutuyorsa Enpara'yı önerebilirim, kendim de kullanıyorum çok memnunum. Bunun dışında Papara'yı da önerebilirim. Aylık kullanım ve kart ücretleri de kalktıktan sonra çok güzel bir sistem oldu. Kampanyalarıda gayet güzel.

Zamaninda da bana boyle olmustu. Müşteri temsilcisini aramistim. Kartimi iptal edip giden paramı gondermek icin iban istemislerdi. Birde gonderdikleri para, normalde gondermeleri gereken paradan 10₺ fazlaydi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı