kratosdeniz Centipat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.008 Çözümler 8 10 Şubat 2021 #1 ininal kartım üzerinden PlayStation Store'den 1 yıllık PS Plus üyeliği almak istiyorum. ininal PS Store'de geçer mi?
ininal kartım üzerinden PlayStation Store'den 1 yıllık PS Plus üyeliği almak istiyorum. ininal PS Store'de geçer mi?
Meagzz Kilopat Katılım 30 Aralık 2018 Mesajlar 290 Çözümler 2 10 Şubat 2021 #2 Visa ve Mastercard'ın geçtiği her yerde geçer, yani evet.
kratosdeniz Centipat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.008 Çözümler 8 10 Şubat 2021 #4 Meagzz dedi: Visa ve Mastercard'ın geçtiği her yerde geçer, yani evet. Genişletmek için tıkla... Hocam bir sorun çıkar mı?
Meagzz dedi: Visa ve Mastercard'ın geçtiği her yerde geçer, yani evet. Genişletmek için tıkla... Hocam bir sorun çıkar mı?
Meagzz Kilopat Katılım 30 Aralık 2018 Mesajlar 290 Çözümler 2 10 Şubat 2021 #5 Silinen üye dedi: Hocam bir sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Çıkmaz hocam, rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Silinen üye dedi: Hocam bir sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Çıkmaz hocam, rahatlıkla kullanabilirsiniz.
frustrated Decapat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2021 #6 Evet, ben de daha önce kullandım. kratosdeniz dedi: ininal kartım üzerinden PlayStation Store'den 1 yıllık PS Plus üyeliği almak istiyorum. ininal PS Store'de geçer mi? Genişletmek için tıkla...
Evet, ben de daha önce kullandım. kratosdeniz dedi: ininal kartım üzerinden PlayStation Store'den 1 yıllık PS Plus üyeliği almak istiyorum. ininal PS Store'de geçer mi? Genişletmek için tıkla...