Ininal kart şifre hatalı diyor

abadestliveled

Hectopat
İninal'de şifremin doğru olduğunu biliyorum ancak yine de şifre yanlış hatası alıyorum. Siteye giriş yapabiliyorum, cüzdana da dahil. Ancak ATM'de şifre yanlış diyor. Şifreyi değiştiriyorum, yine girmeyi deniyorum, yine aynı hata. Bıktım artık, lütfen yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim bildiğim cüzdan ve kart şifreleri farklı. Cüzdandan kart hareketlerinden kartın şifresini değiştirebilirsin. Eğer yine sorun
çözülmezse destek ekibini aramanı tavsiye ederim.

İninal cüzdandan, kart şifresi değiştirilebiliyor ve değiştirmesini de tavsiye ederim. Herkes biliyor ininaldeki son 4 hanenin şifre olduğunu. O yüzden şifreyi değiştirip öyle deneyin, çözülmezse müşteri hizmetlerini arayın.

Son düzenleme:

Şu alaka, 2016'dan beri ininal kullanıyorum aynı sorunun benzerini ben de yaşadım bunun haricinde de bir sürü sorun yaşadım. Para yüklemeye çalışırken parama el konuldu geri almak için dilekçe vs. uğraştım, bir süre belli bir miktar yatırmadığım için kartın içindeki bakiyeyi kullanamadım. Bunlar bir yana, yüklemek için ücret kesiyor, yükleyince aylık ücret altında 2TL daha kesiyor 50TL yatırdıysam bana 45'i kalıyor neredeyse, bu yüzden 50TL'lik bir şey alacaksam 55TL yatırmam gerekiyor. Parayı karta atayım orada kalsın diye bir şey yok zaten kendi kendine bitiyor orada. Para çekeyim desen yine ücret alıyor. Papara siparişimi verdim artık öyle her şeye ücret vermeyeceğim, para kolay kazanılmıyor 5-10TL bile olsa kaptırmam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı