XanSrax_3169 Femtopat Katılım 16 Şubat 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #1 Mobil uygulamasına girerken ki şifre 6 haneli. Onu girdim yok, internetten baktım orada IBAN son 4 hane diyordu, 6 hane olması gerek bu da yanlış. Kart şifresine baktım mobilden, 4 hane diyor, bu da yok. Ben ne yapacağım?
Mobil uygulamasına girerken ki şifre 6 haneli. Onu girdim yok, internetten baktım orada IBAN son 4 hane diyordu, 6 hane olması gerek bu da yanlış. Kart şifresine baktım mobilden, 4 hane diyor, bu da yok. Ben ne yapacağım?
bymfw4 Hectopat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 2.331 Çözümler 32 Yer Bayerische Motoren Werke AG Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: NVIDIA Geforce GTX 1650 Ti M ---- İşlemci: AMD Ryzen 5 4600H ---- RAM: 16 GB ---- Kulaklık: Razer Blackshark V2 ---- Mouse: VXE Dragonfly R1 Pro ---- Gamepad: 8BitDo Ultimate 2.4G Hall Effect Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #2 Kartın şifresini soruyorsunuz değil mi, ininal uygulaması hesabınıza girerkenkini değil? Kart numarasının son 4 hanesini denediniz mi?
Kartın şifresini soruyorsunuz değil mi, ininal uygulaması hesabınıza girerkenkini değil? Kart numarasının son 4 hanesini denediniz mi?
XanSrax_3169 Femtopat Katılım 16 Şubat 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #3 Boş ver reis halletim ben. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Şubat 2025
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 27 Şubat 2025 #4 Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Saygılarımızla.
Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Saygılarımızla.