Dostlar, ininal Kart kullanan var mı aranızda? Ben internetten sipariş vermek istiyorum da evime gelir mi, herhangi bir form sözleşme imzalamam gerekir mi, kargo parası öder miyim yani kartı alırken içine para yüklemek şart mı olur?
Dostlar, ininal Kart kullanan var mı aranızda? Ben internetten sipariş vermek istiyorum da evime gelir mi, herhangi bir form sözleşme imzalamam gerekir mi, kargo parası öder miyim yani kartı alırken içine para yüklemek şart mı olur?
Normalde gerekmiyor. Fakat para falan göndermek için istiyor. Bana kimlik ve yüz taraması yaptırıp ekrana imza attırdı. Galiba 18 yaşından büyük olduğumu anlamak için yaptı.
Her yaptığım şeyde 2TL kesmesi dışında sorun yok zaten cok fazla kartla işim olmadığı için o kadar da sıkıntı değil.
Papara alman yararına olur, mesela Netflix gibi üyelikler yarı fiyatında, ininal; para yüklemenden, para göndermenden, para tutmandan bile para çekiyor, Papara'da hepsi ücretsiz, sadece 500 TL üzeri paralı, parayı tutunca para kesme gibi saçmalıklar da yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.