ininal Kart sözleşme imzalatır mı?

478594

Decapat
Dostlar, ininal Kart kullanan var mı aranızda? Ben internetten sipariş vermek istiyorum da evime gelir mi, herhangi bir form sözleşme imzalamam gerekir mi, kargo parası öder miyim yani kartı alırken içine para yüklemek şart mı olur?

Dostlar, ininal Kart kullanan var mı aranızda? Ben internetten sipariş vermek istiyorum da evime gelir mi, herhangi bir form sözleşme imzalamam gerekir mi, kargo parası öder miyim yani kartı alırken içine para yüklemek şart mı olur?

Aylık 2 TL dışında çok kolay. Bir şey gerektirmez.

Papara daha iyi fakat şok gibi marketlerden fiyatı artmadıysa 11 lira gibi fiyata alabilirsiniz. Eve gelip gelmemesini hatırlamıyorum ama papara gerçekten sizin için daha iyi olur. Papara hem eve ücretsiz kart getirir hem aylık 2 lira kesmez.

Papara veya Tosla tercih etmenizi öneririm.

Papara alman yararına olur, mesela Netflix gibi üyelikler yarı fiyatında, ininal; para yüklemenden, para göndermenden, para tutmandan bile para çekiyor, Papara'da hepsi ücretsiz, sadece 500 TL üzeri paralı, parayı tutunca para kesme gibi saçmalıklar da yok.

Normalde gerekmiyor. Fakat para falan göndermek için istiyor. Bana kimlik ve yüz taraması yaptırıp ekrana imza attırdı. Galiba 18 yaşından büyük olduğumu anlamak için yaptı.

Mesela babamın kartından ininale para göndersem benim adım soyadım bilgilerim vs gözükür mü?

Normalde gerekmiyor. Fakat para falan göndermek için istiyor. Bana kimlik ve yüz taraması yaptırıp ekrana imza attırdı. Galiba 18 yaşından büyük olduğumu anlamak için yaptı.

Her yaptığım şeyde 2TL kesmesi dışında sorun yok zaten cok fazla kartla işim olmadığı için o kadar da sıkıntı değil.

Mesela babamın kartından ininale para göndersem benim adım soyadım bilgilerim vs gözükür mü?

Papara alman yararına olur, mesela Netflix gibi üyelikler yarı fiyatında, ininal; para yüklemenden, para göndermenden, para tutmandan bile para çekiyor, Papara'da hepsi ücretsiz, sadece 500 TL üzeri paralı, parayı tutunca para kesme gibi saçmalıklar da yok.

Mesela babamın kartından İninal'e para göndersem benim adım soyadım bilgilerim vs gözükür mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı