U.Enes Kilopat Katılım 2 Temmuz 2019 Mesajlar 13 8 Temmuz 2019 #1 Arkadaşlar ben PTT'ye Ininal kart almak için gittim. Gittiğim zaman kalmadı dediler. Ben de Şok'tan almak istiyorum. Şok'ta var mıdır? Varsa kaç TL yüklemek gerekiyor?
Arkadaşlar ben PTT'ye Ininal kart almak için gittim. Gittiğim zaman kalmadı dediler. Ben de Şok'tan almak istiyorum. Şok'ta var mıdır? Varsa kaç TL yüklemek gerekiyor?
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Temmuz 2019 #2 Sok'tan alabilirsiniz fakat genellikle 25TL yukleniyor diye biliyorum. 30TL ile giderseniz ve magazada mevcutsa alabilirsiniz buyuk ihtimalle. ininal Kart Satış Noktaları ininal Kart'ı D&R, KİM Market, Migros, Pratik İşlem, Şok Market, Teknosa, Vatan Bilgisayar ve birçok anlaşmalı satış noktasından alabilirsiniz. ininal.com
Sok'tan alabilirsiniz fakat genellikle 25TL yukleniyor diye biliyorum. 30TL ile giderseniz ve magazada mevcutsa alabilirsiniz buyuk ihtimalle. ininal Kart Satış Noktaları ininal Kart'ı D&R, KİM Market, Migros, Pratik İşlem, Şok Market, Teknosa, Vatan Bilgisayar ve birçok anlaşmalı satış noktasından alabilirsiniz. ininal.com
U.Enes Kilopat Katılım 2 Temmuz 2019 Mesajlar 13 8 Temmuz 2019 #3 efedesu dedi: Sok'tan alabilirsiniz fakat genellikle 25TL yukleniyor diye biliyorum. 30TL ile giderseniz ve magazada mevcutsa alabilirsiniz buyuk ihtimalle. ininal Kart Satış Noktaları ininal Kart'ı D&R, KİM Market, Migros, Pratik İşlem, Şok Market, Teknosa, Vatan Bilgisayar ve birçok anlaşmalı satış noktasından alabilirsiniz. ininal.com Genişletmek için tıkla... Teşekkür Ederim.
efedesu dedi: Sok'tan alabilirsiniz fakat genellikle 25TL yukleniyor diye biliyorum. 30TL ile giderseniz ve magazada mevcutsa alabilirsiniz buyuk ihtimalle. ininal Kart Satış Noktaları ininal Kart'ı D&R, KİM Market, Migros, Pratik İşlem, Şok Market, Teknosa, Vatan Bilgisayar ve birçok anlaşmalı satış noktasından alabilirsiniz. ininal.com Genişletmek için tıkla... Teşekkür Ederim.
[R]yuk Decapat Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 144 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Temmuz 2019 #4 Şok bildiğim kadarıyla Migrosun alt şirketi. Zaten İninalin kendi sitesinde yazıyor Şoktan alabilirsiniz diye.
Şok bildiğim kadarıyla Migrosun alt şirketi. Zaten İninalin kendi sitesinde yazıyor Şoktan alabilirsiniz diye.
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.232 Çözümler 23 8 Temmuz 2019 #5 Evet Şok'tan alabilirsiniz.
Sarp Ucer Hectopat Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 244 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2020 #6 Evet.