İninal kart T.C. kimlik numarasını arkadaşıma söylemeli miyim?

ininal kart ile yatırım yapmadan önce hesap açman gerekiyor onun içinde tel no lazım. Onun telefonu yok.
Annesininde yoktur, babasınında yoktur. O da yok hadi diyelim babasının kredi kartı yok mu ? Hadi o da yok diyelim bir baba kredi kartını vermiyorsa zaten izin vermiyordur. O çocukta gizli yapıyordur.

Arkadaşlar ben önceden İninal kart almıştım, arkadaşım da oyuna para yatıracağı zaman benim kartımı kullanıyor. Geçen para yatırmaya gitmiş, 150 TL yatırmaya çalışmış, yatırmaya çalışırken banka hata vermiş ve kartı geri vermiş. Ama parayı vermemiş. Ondan sonra ilgili bankayı aramış ve T.C. Kimlik numarası istemişler. O da kartı çaldıklarını düşünmesinler diye benim T.C. Kimlik numaramı istiyor, çünkü kart benim adıma. Gel bizim eve telefonla ara halledelim diyor. Ama benim şüphelendiğim şey İninal kartı T.C. Kimlik numarası ile değil telefon numarası ile açtım. Sizce yalan mı söylüyor? T.C. Kimlik numaramı öğrenip başıma dert açabilir mi?
İninalı sitesinden kullanıma açtırdığınız zaman sizden TC kimlik istiyor. Yani bu durumda bankanın TC istemesi anormal değil. Arkadaşınız söylemiş zaten gel bizim eve halledelim diye. Gidin kendiniz görüşün telefonda böylece içiniz rahat olur. Arkadaşınız o kadar rakamı sizin tek seferde söylemenizle ezberleyemez ya.

Zaten çocuk bilgilerini bana ver demiyor. Sen ara ama bizim eve gelip diyor. Ben söylerken beni dinleyeceğinden veya başka birinin tel no sunu vereceğinden korkuyorum.
Müşteri hizmetlerinin numarası sabit değil mi? Müşteri hizmetlerini arayacaksınız numaraları sabittir. Hiç olmazsa siz kendi evinizden arayın discord vb uygulamadan bağlantı kurun, kimlik numaranızı söylerken kendinizi susturun.

İninalı sitesinden kullanıma açtırdığınız zaman sizden TC kimlik istiyor. Yani bu durumda bankanın TC istemesi anormal değil. Arkadaşınız söylemiş zaten gel bizim eve halledelim diye. Gidin kendiniz görüşün telefonda böylece içiniz rahat olur. Arkadaşınız o kadar rakamı sizin tek seferde söylemenizle ezberleyemez ya.
4 Rakamdan sonra unutma ihtimali çok yüksektir TC kimlik numarası öyle akılda tutulacak bir şey değil galiba.

Arkadaşlar ben önceden ininal kart almıştım, arkadaşım da oyuna para yatıracağı zaman benim kartımı kullanıyor. Geçen para yatırmaya gitmiş, 150 TL yatırmaya çalışmış, yatırmaya çalışırken banka hata vermiş ve kartı geri vermiş. Ama parayı vermemiş. Ondan sonra ilgili bankayı aramış ve T.C. Kimlik numarası istemişler. O da kartı çaldıklarını düşünmesinler diye benim T.C. Kimlik numaramı istiyor, çünkü kart benim adıma. Gel bizim eve telefonla ara halledelim diyor. Ama benim şüphelendiğim şey ininal kartı T.C. Kimlik numarası ile değil telefon numarası ile açtım. Sizce yalan mı söylüyor? T.C. Kimlik numaramı öğrenip başıma dert açabilir mi?

Neden arkadaşı kart almıyor 5TL altı üstü.

Arkadaşlar ben önceden ininal kart almıştım, arkadaşım da oyuna para yatıracağı zaman benim kartımı kullanıyor. Geçen para yatırmaya gitmiş, 150 TL yatırmaya çalışmış, yatırmaya çalışırken banka hata vermiş ve kartı geri vermiş. Ama parayı vermemiş. Ondan sonra ilgili bankayı aramış ve T.C. Kimlik numarası istemişler. O da kartı çaldıklarını düşünmesinler diye benim T.C. Kimlik numaramı istiyor, çünkü kart benim adıma. Gel bizim eve telefonla ara halledelim diyor. Ama benim şüphelendiğim şey ininal kartı T.C. Kimlik numarası ile değil telefon numarası ile açtım. Sizce yalan mı söylüyor? T.C. Kimlik numaramı öğrenip başıma dert açabilir mi?

Başına dert açabilir. Bu devirde babana bile güvenmeyeceksin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı