İninal kart T.C. kimlik numarasını arkadaşıma söylemeli miyim?

ininal kart ile yatırım yapmadan önce hesap açman gerekiyor onun içinde tel no lazım. Onun telefonu yok.
Annesininde yoktur, babasınında yoktur. O da yok hadi diyelim babasının kredi kartı yok mu ? Hadi o da yok diyelim bir baba kredi kartını vermiyorsa zaten izin vermiyordur. O çocukta gizli yapıyordur.

İninalı sitesinden kullanıma açtırdığınız zaman sizden TC kimlik istiyor. Yani bu durumda bankanın TC istemesi anormal değil. Arkadaşınız söylemiş zaten gel bizim eve halledelim diye. Gidin kendiniz görüşün telefonda böylece içiniz rahat olur. Arkadaşınız o kadar rakamı sizin tek seferde söylemenizle ezberleyemez ya.

Zaten çocuk bilgilerini bana ver demiyor. Sen ara ama bizim eve gelip diyor. Ben söylerken beni dinleyeceğinden veya başka birinin tel no sunu vereceğinden korkuyorum.
Müşteri hizmetlerinin numarası sabit değil mi? Müşteri hizmetlerini arayacaksınız numaraları sabittir. Hiç olmazsa siz kendi evinizden arayın discord vb uygulamadan bağlantı kurun, kimlik numaranızı söylerken kendinizi susturun.

4 Rakamdan sonra unutma ihtimali çok yüksektir TC kimlik numarası öyle akılda tutulacak bir şey değil galiba.

Neden arkadaşı kart almıyor 5TL altı üstü.

Başına dert açabilir. Bu devirde babana bile güvenmeyeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…