ininal Kart tahmini ne zaman kullanıma açılır?

Azıcık param var oyuna yatırıcaktım da.Açılsa keşke
Sorma bende oyun almak için 2500 gönderdim topluca sepeti alacaktım. Ne para İninal'a geçti ne de banka hesabıma iade oldu. Allahın belası banka kartım Troy olduğu için bir yerde geçmiyor bende Visa diye İninal'a gönderdim para yok oldu.

Bende Troy dan alışveriş yapılmıyor diye geçmiştim ininal

Bende Troy dan alışveriş yapılmıyor diye geçmiştim ininal
Kadına evrak imzalarken kartı Troy göndermeyin, yurt dışı alışverişlerinde geçmiyor dediğimde tamamdır not aldım dedi. 1 hafta sonra zarf geldi açtım kabak gibi Troy. Üşendim Visa istemeye geri şimdi başa gelene bak. 13 yaşımdan beri de İninal kullanırım tam adam akıllı işime yarayacağı zaman olana bak koskoca şirketi çökerttiler **

Bende eskiden beri ininal kulanıyordum rahat oluyor diye marketlerde yatırılıyor diye hızlıca yatırıp alıyordum için bayağı param kaldı ya hepsiyle oyun alacaktım alamıyorumda açılırsa bir daha ininal kulanmayacağım sadece oyun alacağım zaman Papara'ya atacağım parayı hızlıca alacağım oyunu içinde parada bırakmayacağım.

İfadeler: Vio
Ben Gpay ile tekrar ödeme yapmayı denedim sağ tarafta bu sefer şöyle yazdı "kimlik bilgileriniz 27 Haziran 2013'te yürürlüğe giren 6493 sayılı “Ödeme ve Menkul Kıymet Mutabakat Sistemleri, Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para Kuruluşları Hakkında Kanun” kanun kapsamında ödeme güvenliğini sağlamak amacıyla alınmaktadır. Bu bilgiler hiçbir şekilde herhangi bir kurum/kuruluş ya da kişi ile paylaşılmamaktadır." ve sonra sol tarafta da T.C. kimlik no ad soyad istedi yani bu bilgileri girsem kullanabilir miyim parayı sizde aranızda hiç böyle yapıp kullanabilen var mı?

Google playde bendede aynı acaba cidden firma bitti mi kesin kapanacak mı
Düzelcek diye duyur yaptılar 2 kere fln. Şimdi yine girdim ininala yakın zamanda düzelecek diye sayfa açılıyor.

Kapanmaz bence düzelir yani umarım öyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…