U ulaş acar Ziyaretçi 22 Eylül 2015 #1 Geçen sene ininal kart aldım sonra çöpe attım, yine alıp TC kimlik başkası uzerine kulandım sonra hata verdi. Arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim, Steam'den CS:GO almak istiyorum. İninal alır mıyım ya da ona benzer odemeli kart?
Geçen sene ininal kart aldım sonra çöpe attım, yine alıp TC kimlik başkası uzerine kulandım sonra hata verdi. Arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim, Steam'den CS:GO almak istiyorum. İninal alır mıyım ya da ona benzer odemeli kart?
Grapis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2013 Mesajlar 1.434 Makaleler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Eylül 2015 #2 Paypal var bende. Cok kullanisli. Internet uzerinden siparis edersen 2 gunde evine getiriyorlar. Sonra internetten kartini onaylatiyorsun. Ziraat bankasi atm sinden para yatiriyorsun. Ilk acilista 5 tl kesiyor. Sonra aylik 1 tl.
Paypal var bende. Cok kullanisli. Internet uzerinden siparis edersen 2 gunde evine getiriyorlar. Sonra internetten kartini onaylatiyorsun. Ziraat bankasi atm sinden para yatiriyorsun. Ilk acilista 5 tl kesiyor. Sonra aylik 1 tl.
Range.. Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2015 Mesajlar 1.216 Makaleler 5 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi. 22 Eylül 2015 #3 Gidip Migrostan almanızı tavsiye ederim. Sonrada Paypala kartı tanımlarsınız.