İninal Kart TC kimlik numaramı istiyor

AYBERKB

Kilopat
Makaleler
6
Yer
EDİRNE
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bugün gidip Teknosa mağazasından İninal kart aldım. Bildiğiniz gibi para yükleyebilmek için kartı aktive etmem gerekiyor bilgilerimi yazdım (adres, il, ilçe, ...) ama TC kimlik numaramı istiyor yazarsam herhangi bir sorun çıkar mı? İninal kart kullananlar yazarlarsa sevinirim iyi günler :)

Not: Eğer konuyu yanlış açmışsam özür dilerim burasının uygun olduğunu düşündüm.

Yardımlarınız için başta @Recep Baltaş olmak üzere herkese teşekkür ederim. Az önce aktive ettim kartı. Zaten bir tane bilgiyi (TC kimlik no, Doğum tarihi) yanlış girsen bile kabul etmiyor, hepsini sistemden taratıyor. Şimdi tek kalan şey para yükletmek ve oyun almak. Tekrardan herkese teşekkür ediyorum iyi günler :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Abi şunları cevaplarmisiniz

PayPal kapandı ve youtube'da para çekmek hala mümkün mü ininal ile kazanmak yani

Ve kartı ne kadara temin edebilirim

TC'de yaşıyorsun. Zaten herkesin TC'si zamanına çalınmıştı. Koyver gitsin.

abı ben nasıl soru soracagımı bılmıyorum oyuzden dırek burdan yuazıyorum abı ben ınge banaka gıtım tc felan ayzdım tel yazdım tckn hatalı dıyor yardımmm ınınal kartı dogruladım e postayıda yardım acıılll tc yı felan nereden degıstırecegımı de bılmıyorum acıl yardm !!!

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı