ininal Kart tranfser hatası sonucu karşıya para gitmedi

Lyk7a

Hectopat
Yer
Türkiye, Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3050Tİ
i5-12500H
512GB M.2 SSD
16GB RAM
Bugün ininal kartımla başka bir ininal hesabına para transferi yaptım fakat adama para gitmedi ve benden para eksildi. İninal desteğe yazdım fatura istediler attım 2 saat geçti cevap gelmedi. Param geri gelecek mi hesabıma?

Adama para gitmediğine emin misiniz? Adam dediğiniz sanaldan ticaret yaptığınız biri mi yoksa arkadaşınız mı?

Adama para gitmediğine emin misiniz? Adam dediğiniz sanaldan ticaret yaptığınız biri mi yoksa arkadaşınız mı?
sanaldan arkadaşım ve ekran görüntüsü istedim transferim ggitmemiş

Sanaldan arkadaşım ve ekran görüntüsü istedim gitmemiş.
Önceden çektiği resmi gösteriyor olabilir mi? Sizden tekrar atmanız konusunda ısrar ediyor mu? Çok aklımda soru işaretleri doğdu. Ama cevap bekleyin, zaten hafta sonu şuan.

Önceden çektiği resmi gösteriyor olabilir mi? Sizden tekrar atmanız konusunda ısrar ediyor mu? Çok aklımda soru işaretleri doğdu. Ama cevap bekleyin, zaten hafta sonu şu an.

Onu düşünmedim hiç. Bende hafta sonu olduğu için paranın gitmediğini düşünüyorum. Eğer dediğiniz gibi adama para gittiyse ben onu geri alabilir miyim yanlışlıkla attığımı söylerek.

Onu düşünmedim hiç. Bende hafta sonu olduğu için paranın gitmediğini düşünüyorum. Eğer dediğiniz gibi adama para gittiyse ben onu geri alabilir miyim yanlışlıkla attığımı söyleyerek?
%99 alamazsınız, kendi rızanız ile attınız çünkü. Hafta sonu ile paranın gitmemesinin bir alakası olmamalı, 2 tane İninal kart arasında yapmışsınız sonuçta, ben müşteri hizmetleri için söylemiştim.

Eğer 2 ininal Kart arası ile yaptıysanız kesin gitmiştir arkadaşınıza çok güvenmeyin bence.
Eğer 2 ininal Kart arası ile yaptıysanız kesin gitmiştir arkadaşınıza çok güvenmeyin bence.

Havale EFT ile gitmeme ihtimali var çünkü.

Havale EFT ile gitmeme ihtimali var çünkü.

Ekran görüntüsü istedim tekrar attı ve saat 21:34 birkaç kişiden daha görmüştüm aynıe şekilde para gitmemiş diye. Umarım söylediğiniz gibi olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…