zDays Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2020 #1 Ben ininal alacağım internetten alışveriş yapmak için, ne kadar? Bir şey alınca ne kadar kesiyor? Ve para yükleyince ne kadar kesiyor?
Ben ininal alacağım internetten alışveriş yapmak için, ne kadar? Bir şey alınca ne kadar kesiyor? Ve para yükleyince ne kadar kesiyor?
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 5 Kasım 2020 #2 Sitesinde var hepsi, niye burada konu actiniz ki? Kart 5 TL, hangi para yatirma yonetimini sececeginize gore kesintiler degisiyor. Bir sey alinca para kesintisi yapmiyor.
Sitesinde var hepsi, niye burada konu actiniz ki? Kart 5 TL, hangi para yatirma yonetimini sececeginize gore kesintiler degisiyor. Bir sey alinca para kesintisi yapmiyor.
Arsenik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.655 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 5 Kasım 2020 #3 İnternet sitesine bakabilirsiniz, ayrıca Papara almanızı tavsiye ederim.
Emzik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 2.480 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2020 #4 zDays dedi: Ben ininal alacağım internetten alışveriş yapmak için, ne kadar? Bir şey alınca ne kadar kesiyor? Ve para yükleyince ne kadar kesiyor? Genişletmek için tıkla... Para yükleyince 1.24 kesiyor diye biliyorum. Bir şey alınca normalde para kesmez aylık para keser oda 1.16₺ diye hatırlıyorum.
zDays dedi: Ben ininal alacağım internetten alışveriş yapmak için, ne kadar? Bir şey alınca ne kadar kesiyor? Ve para yükleyince ne kadar kesiyor? Genişletmek için tıkla... Para yükleyince 1.24 kesiyor diye biliyorum. Bir şey alınca normalde para kesmez aylık para keser oda 1.16₺ diye hatırlıyorum.
Revivmeooi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.864 Çözümler 11 5 Kasım 2020 #5 Papara al rahat et.
Hirok Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 1.984 Makaleler 1 Çözümler 10 5 Kasım 2020 #6 Hocam direk papara alin,ucret kesmiyor.
Jul Centipat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2020 #7 @Arsenik in dediği gibi Papara almak daha mantıklı. Hiç kesinti yapmıyor.
zDays Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2020 #8 Hirok dedi: Hocam direk papara alin,ucret kesmiyor. Genişletmek için tıkla... Fiyat nedir onun
Berkay058 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 1.417 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2020 #9 Emzik dedi: Para yükleyince 1.24 kesiyor diye biliyorum. Bir şey alınca normalde para kesmez aylık para keser oda 1.16₺ diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Aylık kullanım ücreti olarak 2 TL kesiyor. Para yüklerken de yüklediğiniz miktara göre değişiyor.
Emzik dedi: Para yükleyince 1.24 kesiyor diye biliyorum. Bir şey alınca normalde para kesmez aylık para keser oda 1.16₺ diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Aylık kullanım ücreti olarak 2 TL kesiyor. Para yüklerken de yüklediğiniz miktara göre değişiyor.
Arsenik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.655 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 5 Kasım 2020 #10 zDays dedi: Fiyat nedir onun Genişletmek için tıkla... Tamamen ücretsiz, kendi sitesinden adresinizi yazıyorsunuz ve yolluyorlar.
zDays dedi: Fiyat nedir onun Genişletmek için tıkla... Tamamen ücretsiz, kendi sitesinden adresinizi yazıyorsunuz ve yolluyorlar.