shush Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 2.298 Çözümler 13 17 Eylül 2020 #11 Yunusemre0101 dedi: Hocam IBAN atarsan yardımcı oluruz evelallah. Forumda paylaşmak yasak mı bilmiyorum ama yasak değilse yardımcı olurum. (İninalde İBAN yokmuş.) Genişletmek için tıkla... Ininalde barkod var.
Yunusemre0101 dedi: Hocam IBAN atarsan yardımcı oluruz evelallah. Forumda paylaşmak yasak mı bilmiyorum ama yasak değilse yardımcı olurum. (İninalde İBAN yokmuş.) Genişletmek için tıkla... Ininalde barkod var.
Y Yunusemre0101 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2018 Mesajlar 3.455 Çözümler 21 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Eylül 2020 #12 shush dedi: Ininalde barkod var. Genişletmek için tıkla... Aynen, Enpara ile yollayayım diyecektim fakat olmuyor sanırım.
shush dedi: Ininalde barkod var. Genişletmek için tıkla... Aynen, Enpara ile yollayayım diyecektim fakat olmuyor sanırım.
MauroIcardi09 Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 344 Makaleler 1 Çözümler 2 17 Eylül 2020 #13 Yunusemre0101 dedi: Hocam IBAN atarsan yardımcı oluruz evelallah. forumda paylaşmak yasak mı bilmiyorum ama yasak değilse yardımcı olurum. (ininal'de IBAN yokmuş.) Genişletmek için tıkla... Ininal'de barkod var sanırım herhangi bir IBAN yok. Sizden para isteyemem ama teklifiniz için teşekkür ederim.
Yunusemre0101 dedi: Hocam IBAN atarsan yardımcı oluruz evelallah. forumda paylaşmak yasak mı bilmiyorum ama yasak değilse yardımcı olurum. (ininal'de IBAN yokmuş.) Genişletmek için tıkla... Ininal'de barkod var sanırım herhangi bir IBAN yok. Sizden para isteyemem ama teklifiniz için teşekkür ederim.
Y Yunusemre0101 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2018 Mesajlar 3.455 Çözümler 21 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Eylül 2020 #14 MauroIcardi09 dedi: Ininal'de barkod var sanırım herhangi bir IBAN yok. Sizden para isteyemem ama teklifiniz için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam sanırım EFT ile gönderiliyormuş. yunus_emre0001@hotmail.com.tr adresine ulaşırsan yardımcı olıyım, 32krş için uğraşmana değmez.
MauroIcardi09 dedi: Ininal'de barkod var sanırım herhangi bir IBAN yok. Sizden para isteyemem ama teklifiniz için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam sanırım EFT ile gönderiliyormuş. yunus_emre0001@hotmail.com.tr adresine ulaşırsan yardımcı olıyım, 32krş için uğraşmana değmez.